Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

WBC-liiton mestari lyttää tulevan vastustajansa: “Hän ei todellakaan ole hyvä roolimalli”

Devin Haney
AOP

Devin Haney valmistautuu tahollaan tulevaan otteluun Ryan Garciaa vastaan. Haney on esiintynyt itsevarmasti median edessä ja kertoo uskovansa, ettei Garcia lähde kamppailuun tosissaan.

Devin Haney ja Ryan Garcia ottelevat ensin mainitun hallussa olevasta WBC:n ylemmän kevytsarjan tittelistä lauantaina 20. huhtikuuta New Yorkin Brooklynin Barclays Centerissä.

Haney (31-0, 15 tyrmäystä), on harjoitellut vakaasti, kun taas Garcia on keskittynyt valmistautumisensa ohella runsaasti sosiaaliseen mediaan.

– En tiedä, ottaako Ryan Garcia tämän ottelun vakavasti vai ei, mutta en aio keskittyä siihen liikaa, Haney tuumi Boxing Scenen mukaan.

Garcian ailahteleva käytös on ollut suuri puheenaihe ennen ottelua, ja hän on antanut kyseenalaisia kommentteja ottelua edeltävissä lehdistötilaisuuksissa.

Haney pitää itseään selkeänä ennakkosuosikkina, eikä usko, että tuleva vastustaja pystyy aiheuttamaan suurempia ongelmia.

– Maailma tulee näkemään, kun lyön Ryan Garcian (ja) saan hänet jättämään nyrkkeilyn, Haney jatkoi.

– Hän ei todellakaan ole hyvä roolimalli tai kaveri, jota nuoremman sukupolven pitäisi katsoa ylöspäin. Heidän pitäisi katsoa minun kaltaisiani kavereita. Kilpailen aina itseäni vastaan, joka on suurin otteluni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit