Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn superilta sai odottamattoman päätöksen! – Mestari säilyttää vyönsä tappiosta huolimatta!

Ryan Garcia
AOP

Nyrkkeilytähti Ryan Garcia järkytti nyrkkeilymaailmaa lauantai-iltana, kun hän saavutti voiton Devin Haneyta vastaan tuomaripisteillä Barclays Centerissä Brooklynissä, New Yorkissa. Mestaruusvyö ei kuitenkaan vaihda omistajaa, sillä Garcia ylitti sallitun ottelupainon.

Pitkään odotettu nyrkkeilyottelu Devin Haneyn ja Ryan Garcian välillä päättyi jälkimmäisen eduksi.

Vaikka Haney voitti monet erät ottelun ensimmäisellä puoliskolla paremman tekniikkansa ansiosta, Garcian voima alkoi tuottaa tulosta ottelun jälkimmäisellä puoliskolla, kun hän löi ‘The Dreamin’ lattiaan seitsemännessä, kymmenennessä ja yhdennessätoista erässä.

Puhuessaan voitostaan Garcia, jolla nyt on ammattilaisena 25 voittoa ja yksi tappio, paljasti odottaneensa ottelun keskeyttämistä.

– En olisi saanut asettaa liikaa painetta itselleni pysäyttääkseni hänet, koska joka kerta kun satutin häntä, menetin keskittymiseni. Mielestäni tuomarin olisi pitänyt pysäyttää ottelu. (Haney) oli todella loukkaantunut. Tunsin pahaa mieltä ja katsoin jopa tuomaria lopettamaan ottelun (seitsemännessä erässä), Garcia kommentoi GiveMeSportin mukaan.

– Kaveri roikkui ottelussa epätoivon vimmalla ja tunsin mahdollisuuden jatkaa lyömistä, kun käteni olivat vapaat. Minun olisi pitänyt tyrmätä hänet seitsemännessä erässä. He varastivat sen minulta. Olen yllättynyt, että hänellä on niin paljon sydäntä ja toipumiskykyä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit