Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Uusintaottelu luvassa? – Entinen mestari hehkuttaa Garcian suoritusta: “Silti hän onnistui”

Nähdäänkö Gervonta Davisin ja Ryan Garcian välillä uusintaottelu?
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Ryan Garcia järjesti melkoisen yllätyksen kukistamalla ennakkosuosikkina pidetyn Devin Haneyn viikonloppuna.

Entinen nyrkkeilysuuruus, Carl Froch ylistää Ryan Garcian voittoa Devin Haneysta ja kertoo mielipiteensä siitä, kenet Garcian tulisi hänen mielestään kohdata seuraavaksi.

Garcia esitti uransa parhaan suorituksen lauantaina lyömällä selvänä suosikkina pidetyn Devin Haneyn maahan kolme kertaa ennen kuin lopulta vei 12-eräisen ottelun pistevoitolla.

Puhuessaan viikonlopun ottelusta, Froch hehkutti Garcian suoritusta ja totesi haluavansa nähdä tämän kohtaavan nyt Gervonta ‘Tank’ Davisin uudelleen.

– Huolimatta siitä, mitä Ryan Garcia tekee seuraavaksi, haluaisin nähdä hänet uudelleen Gervonta Davisia vastaan. Joka tapauksessa hänelle on annettava valtava tunnustus. Tämä oli fantastinen voitto.

– En usko, että hän oli parhaassa mahdollisessa kunnossa, ja hän silti hän onnistui. Kaikki ajattelivat, että Haney olisi liian terävä, liian nopea, liian hyvin valmistautunut.

– Garcia meni sinne melko rentona ja välinpitämättömänä, puhui hulluja ennen ottelua ja esitti loistavan suorituksen.

– Ainoa ottelu, jonka hän on hävinnyt Davisille, johtui painonpudotuksen aiheuttamasta uupumisesta. Tämä on Garcian paluu parhaimpaansa.

Lähde: DAZN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit