Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Odotettu paluu lähestyy: McGregorin kunnosta positiivinen arvio: “Palannut terävämpänä kuin koskaan”

Conor McGregor
AOP

Conor McGregor on tekemässä pitkään odotettua paluuta takaisin tositoimiin. Irlantilaisottelija nähtiin edellisen kerran oktagonissa vuonna 2021.

Conor McGregorin valmentaja John Kavanagh antoi positiivisen arvion McGregorin kunnosta ennen hänen paluutaan UFC 303 -tapahtumassa 28. kesäkuuta Las Vegasissa.

“The Notorious” lempinimellä tunnetun irlantilaisen on määrä kohdat Michael Chandler välisarjan ottelussa. Kyseessä on McGregorin ensimmäinen kamppailu sitten vuoden 2021 heinäkuun.

Vaikka McGregorin tähtistatus on mahdollistanut hänelle muita mahdollisuuksia viihdemaailmassa, vakuuttaa Kavanagh vapaaottelun olevan edelleen tämän ykkösprioriteetti.

– Hän näyttää todella kovalta, Kavanagh tuumi MMA Fightingin mukaan.

– On olemassa ottelijoita, jotka alkavat pitää tätä jonkin ajan kuluttua työnään. Intohimo ja rakkaus lajia kohtaan on se työ, mutta intensiteettiä on vaikea pitää ylhäällä.

– Kyse ei ole pelkästään fyysisistä asioista, vaan myös henkisestä intensiteetistä. Tämä on jotain, mitä Conorilla on ollut luonnostaan koko uransa ajan.

– Joten vaikka hänellä on aikoja, jolloin hän on ollut poissa kuvioista, olemme keskustelleet jatkuvasti.

– Hän on palannut matolle terävämpänä kuin koskaan. Toki meidän on saatava muutama yksityiskohta kuntoon otteluun valmistautuaksemme, mutta hänen tekniikkansa on kohdillaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit