Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

MMA-tähti luottavaisin mielin tulevaan huippuotteluun: “Olen se joka ansaitsee enemmän”

Conor McGregor
AOP

Michael Chandler ei odota Conor McGregorin olevan sama ottelija kuin aikaisemmin UFC 303:ssa.

Michael Chandler (23-8 MMA, 2-3 UFC) ottaa vastaan Conor McGregorin (22-6 MMA, 10-4 UFC) asettaman haasteen välisarjan ottelussa 29. kesäkuuta T-Mobile Arenalla Las Vegasissa.

McGregor palaa kilpailuun kärsittyään vakavan jalkamurtuman tappioon päättyneessä ottelussa Dustien Poirieria vastaan heinäkuussa 2021. Chandler uskookin kohtaavansa heikentyneen version irlantilaisrääväsuusta.

– Mitä minun täytyy työstää tässä ottelussa, on jatkaa parhaan versioni kehittämistä, ja ottelemalla ehkä hieman taktisemmin, Chandler sanoi MMA Junkien mukaan.

– Minun on muistettava, että olen ansainnut tämän, tajuta, että olen parempi taistelija, kovempi taistelija, ja se kaveri, joka ansaitsee sen enemmän.

– Olipa kyse sitten hänen kohtaamisestaan kasvokkain, laittamalla hänet vasten häkkiä, tai ottelemalla matossa. Aion murtaa hänen itseluottamuksensa.

– Uskon, että lyön kovempaa kuin hän. Hänen aikansa pois häkistä on vaikuttanut siihen, että hänen ajoituksensa ei ole enää mitä se oli, hänen liikkeensä ei ole enää mitä se oli, hänen refleksinsä eivät ole enää mitä ne olivat.

– Hän on ollut poissa häkistä kolme vuotta siihen mennessä, kun ottelemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit