Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti suunnittelee todellista megaottelua Ryan Garcian kanssa! – “Mahdollisuus on olemassa”

Sean O'Malley
AOP

Sean O’Malleyn suunnitelmat kohdata Ryan Garcia nyrkkeilykehässä ovat jakaneet MMA-maailman. UFC-tähti kertoo, että ottelu on mahdollinen, jos siitä saadaan riittävän kannattava taloudellisessa mielessä.

Sean O’Malley on nyrkkeillyt ammattilaisena vain kerran aiemmin, mutta hänet tunnetaan tällä hetkellä yhtenä UFC:n dynaamisimmista iskijöistä. Hän on tällä hetkellä kääpiösarjan mestari puolustettuaan vyötään edellisessä ottelussaan onnistuneesti Marlon Veraa vastaan.

Ryan Garcia nousi puolestaan nyrkkeilymaailman huipulle ottamalla viikonloppuna komean voiton maailmanmestari Devin Haneysta. Hän pudotti vastustajansa useamman kerran mattoon ja voitti Barclays Centerissä käydyn ottelun lopulta tuomaripäätöksellä.

O’Malley totesi, että hänen on ensin tehtävä itsestään kiistaton tähti oktagonissa ennen kuin hän voi siirtyä ison rahan crossover-otteluihin. UFC ei juuri koskaan anna siunaustaan tällaisille otteluille, mutta hänen mukaansa he ovat valmiita neuvottelemaan, kunhan hän rakentaa nimeään.

– Minulle sanottiin, että voin nyrkkeillä sadan prosentin varmuudella, jos se tuottaa tarpeeksi rahaa. Joten mahdollisuus on olemassa, O’Malley selitti Bloody Elbow’n mukaan.

– Kun Ryan on tuollainen kuin hän on, tarvitaan kaksi supertähteä A-luokan esitykseen, jotta voimme järjestää Floyd (Mayweather) – Conor (McGregor) veroisen ottelun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit