Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Myrskyvaroitus! – snookerin supertähti hurjassa vireessä heti avauspäivänä

Judd Trump aloitti väkevästi snookerin MM-kisat.
AOP

Snookerin vuosittain pelattavat MM-kilpailut käynnistyivät lauantaina Englannin Sheffieldissä perinteiseen tyyliin. Näyttämönä toimii tälläkin kertaa legendaarinen Crucible teatteri, jossa on nähty vuosiensaatossa useita loistavia näytöksiä snookertähtien välillä. Avauspäivänä pelataan tunnetusti vain yksi ottelu alusta loppuun ja loput kamppailut jatkuvat sunnuntaina. Snookerin maailmanmestari englantilainen supertähti Judd Trump aloitti turnauksen väkevästi.

Snookerin MM-kisat on pyörähtäneet käyntiin Sheffieldissä. Turnauksen yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Englannin Judd Trump aloitti turnauksen todella vahvasti. Trump johtaa avausjakson jälkeen karsintojen kautta tiensä turnaukseen selvittänyttä Hossein Vafaeita 6-3 -lukemin. Ensimmäisellä kierroksella pelataan kymmeneen erävoittoon, mutta toisella kierroksella ja puolivälierissä tarvitaan jo 13 erävoittoa otteluvoittoon.

Trump teki ottelun avausjaksoon yhteensä viisi vähintään 50 pisteen sarjaa, mutta sataset jäivät tekemättä. Ensimmäiselle tauolle lähdettiin Trumpin 3-1 -johdosta. Ensimmäisen jakson viimeinen ja samalla yhdeksäs erä meni hienolla 74 pisteen sarjalla iranilaiselle. Vafaei pelasi todella vahvasti myös ensimmäisellä jaksolla, mutta pienet virheet ratkaisevissa tilanteissa käänsivät eriä englantilaiselle. Vafaei teki viisi vähintään 50 pisteen sarjaa, mutta voitti näistä eristä vain kolme. Parhaimmillaan Vafaei teki 138 pisteen sarjan kuudenteen erään.

Päivän muissa otteluissa Walesin Jak Jones johtaa Kiinan Zhang Andaa 5-2 -lukemin tehtyään kolme vähintään 50 pisteen sarjaa ensimmäiseen, hitaasti edenneeseen jaksoon. Englannin Ali Carter johtaa Skotlannin Stephen Maguirea 5-4 -lukemin oltuaan jo 2-0 ja 3-2 -lukemin ottelussa tappiolla.

Turnauksen hallitseva maailmanmestari Luca Brecel kohtasi päivän ja samalla turnauksen ensimmäisessä ottelussa Englannin David Gilbertin. Belgialainen johtaa ennen lauantaina pelattavaa toista jaksoa ottelua 6-3 -lukemin. Brecel teki kaksi sadan pisteen sarjaa iltapäivällä. Illalla Brecelin ottelun kanssa pelataan englantilainen taisto, kun Ricky Walden kohtaa Tom Fordin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut