Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Superyllätys! – snookerin hallitseva maailmanmestari suli täysin

Belgian snookertähti Luca Brecel.
AOP

Snookerin MM-kisoissa ensimmäinen pelipäivä saatiin päätökseen ja samalla päivän ensimmäinen ottelu. Turnauksen ensimmäisenä pelipäivänä pelataan tunnetusti hallitsevan maailmanmestarin ottelu alusta loppuun ja näin tälläkin kertaa. Snookerin hallitseva maailmanmestari, Belgian Luca Brecel sai lauantaina todella vahvan alun ottelulle, mutta menetti keräämänsä johdon.

Snookerin MM-kisoissa Englannin Sheffieldissä nähtiin heti ensimmäisenä pelipäivänä jättimäinen yllätys, kun hallitseva maailmanmestari Luca Brecel lensi laulukuoroon.

Viime vuonna sensaatiomaisesti vaiherikkaan turnauksen jälkeen maailmanmestaruuteen marssinut belgialainen menetti Englannin David Gilbertiä vastaan aamupäivällä hankkimansa 6-3 -johdon ja hävisi lopulta katkaisuerän jälkeen 10-9 -lukemin. Gilbert kohtaa paras 25’stä pelattavalla toisella kierroksella joko Englannin Robert Milkinsin tai Kiinan Pang Junxun.

Yhdeksään ensimmäiseen erään Brecel teki neljä yli 70 pisteen sarjaa ja kaksi vähintään sadan pisteen sarjaa johtaen ottelua kolmella erällä. Illalla toisessa sessiossa ensimmäiset neljä erää menivät tasan 2-2. Tauon jälkeen Gilbert tuli ottelussa 8-6’n, mutta Brecel teki tämän jälkeen 15. erässä hienon 85 pisteen sarjan ja vei erän nimiinsä.

Tätä seurasi Gilbertiltä uskomattomat neljä erää putkeen yli 50 pisteen sarjoilla ja sitä myöden nousu otteluvoittoon. Brecelillä paras mahdollisuus voittoon siunaantui 16. erässä ja 18. erässä belgialainen löi helpon vihreän ohi tehtyään jo 51 pistettä, mikä avasi englantialaiselle mahdollisuuden, jota tämä ei jättänyt käyttämättä. Katkaisuerässä Gilbertille riitti 65 pisteen lyöntisarja voittoon.

Lauantai-iltana käynnistyi kahden englantilaisen välinen taistelu, kun Tom Ford kohtasi Ricky Waldenin. Sunnuntai-iltana loppuun pelattavaa ottelua Ford johtaa avausjakson jälkeen 6-3 -lukemin tehtyään neljä yli 50 pisteen sarjaa. Walden teki kolme yli 50 pisteen sarjaa ja päätti ensimmäisen jakson hienoon 142 pisteen tyhjennykseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut