Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Sensaatio! – Snookerin supertähti tylysti laulukuoroon

Si Jiahui kaatoi Mark Williamsin MM-kisoissa.
AOP

Snookerissa on pelattu neljä ensimmäistä pelipäivää MM-kisoja Englannin Sheffieldissä. Snookerin MM-kisojen ensimmäisellä kierroksella on nähty todella isoja yllätyksiä ja yksi sellainen tapahtui tiistaina, kun lajin moninkertainen maailmanmestari lensi laulukuoron puolelle.

Snookerin MM-kisojen toinen jättimäinen yllätys nähtiin tiistaina, kun lajin kolminkertainen maailmanmestari, Walesin kokenut Mark Williams lensi laulukuoroon. Suomessakin pelaamassa useaan kertaan käynyt Williams taipui ensimmäisen kierroksen ottelussa Kiinan lahjakkaalle Si Jiahuille huiman otatuksen jälkeen 10-9 -lukemin.

Williams johti ottelua ensimmäisen session jälkeen 5-4 -lukemin, mutta kiinalainen veti kaikki ensimmäiset neljä erää tiistaina toisessa sessiossa ennen ottelun viimeistä taukoa. Tauon jälkeen Williams voitti kaksi erää putkeen, mutta Jiahui vastasi tähän siirtymällä 9-6 -johtoon.

Walesin pussituskone nousi vielä kahdella vahvalla erällä katkaisuerään, jossa ensimmäisen paikan sai Jiahui ja sitä kiinalainen ei jättänyt käyttämättä hyödyksi. Jiahui paukutti 77 pisteen sarjan ja viimeisteli ottelun tyylillä nimiinsä.

Kymmeneen voitettuun erään Jiahui iski viisi yli 50 pisteen sarjaa, mutta ei yhtään sadan pisteen sarjaa. Williams teki ottelussa neljä vähintään 50 pisteen sarjaa ja yhden yli sadan pisteen sarjan, joka syntyi ottelun ensimmäiseen erään. Walesilainen teki hurjan 142 pisteen sarjan, joka oli samalla ottelun isoin.

Viime vuonna MM-kisoissa välierän katkerasti Belgian maailmanmestaruuden voittanutta Luca Breceliä vastaan 14-5 -johtoasemasta hävinnyt Jiahui kohtaa toisella kierroksella jälleen walesilaisen pelaajan. Kiinalainen saa vastaansa Kiinan Zhang Andan avauskierroksella tylysti kaataneen Jak Jonesin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut