Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Superottelu maaliin keskiviikkona! – snookerin MM-kisoissa hurja pelipäivä

Englannin snookertähti Jack Lisowski.
AOP

Snookerissa on pelattu neljä ensimmäistä pelipäivää MM-kisoja Englannin Sheffieldissä. Snookerin MM-kisojen ensimmäisellä kierroksella useampi odotettu ottelu pelataan loppuun keskiviikkona. Keskiviikko tarjoaa lukuisia mielenkiintoisia taistoja, joita ei kannata missata.

Snookerin MM-kisoissa on ensimmäinen kierros edennyt siihen pisteeseen, että enää kaksi ottelua on alkamatta. Keskiviikkona turnauksen ensimmäisen kierroksen osalta pelataan neljä ottelua loppuun ja jokaisessa kamppailussa on mukana potentiaalinen maailmanmestari.

Pohjois-Irlannin hurjaa kautta pelaava Mark Allen johtaa ennen toista sessiota Englannin karsinnat selvittänyttä Robbie Williamsia tylyin 7-2 -lukemin. Murskaavista lukemista huolimatta Allen on tehnyt vain kaksi vähintään 50 pisteen sarjaa, kun näitä on Williamsilla kolme. Williamsilla on tilillään ottelun ainut sadan sarja, kun kahdeksanteen erään englantilainen teki hurjan 105 pisteen pöydän tyhjennyksen.

Englannin Jack Lisowski johtaa Kiinan Ding Junhuita 5-4 -lukemin ensimmäisen session jälkeen. Yhdeksään erään kaksi äärimmäisen kovaa pistenikkaria takoivat kahdeksan vähintään 50 pisteen sarjaa. Isoin sarja on Dingin ensimmäiseen erään tehty 127 pisteen sarja.

Englannin Kyren Wilson johtaa Walesin kokenutta Dominic Dalea ensimmäisen osion jälkeen 8-1 -lukemin. Kahdeksaan voitettuun erään Wilson teki seitsemän 50 pisteen sarjaa, joista isoin ja ainut sadan pisteen sarja oli viidenteen erään syntynyt 123 pisteen lyöntisarja. Dale vei nimiinsä neljännen erän tekemällä 120 pisteen lyöntisarjan.

Walesilaisia nähdään tulessa enemmänkin, kun karsinnat selvittänyt Ryan Day pelaa loppuun ottelun Englannin Barry Hawkinsia vastaan. Day johtaa tiistain ensimmäisen session jälkeen taistelua 5-4 -lukemin tehtyään kolme vähintään 50 pisteen sarjaa ja yhden satasen. Hawkins onnistui samassa missä Day. Hawkinsin isoin sarja oli 108 pistettä, kun Dayn 110 pistettä.

Turnauksen suurin mestarisuosikki Ronnie O’Sullivan aloittaa oman urakkansa Walesin nuorta Jackson Pagea vastaan. Myös Skotlannin nelinkertainen maailmanmestari John Higgins aloittaa turnauksensa ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella Walesin Jamie Jonesin. Sekä O’Sullivanin, että Higginsin ottelut pelataan loppuun torstaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut