Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin supertähti aloittaa urakan MM-kisoissa! – tässä kaavio

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookerissa on pelattu neljä ensimmäistä pelipäivää MM-kisoja Englannin Sheffieldissä. Snookerin MM-kisojen ensimmäisellä kierroksella käynnistyy keskiviikkona todella odotettu kamppailu, kun lajin seitsenkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan aloittaa urakkansa. O’Sullivan tavoittelee Sheffieldissä historiallista kolmen Triple Crownin vuotta.

Englannin seitsenkertainen snookerin maailmanmestari ja 23 kertainen Triple Crown -mestari Ronnie O’Sullivan aloittaa kahdeksannen maailmanmestaruuden tavoittelun Sheffieldissä keskiviikkona.

O’Sullivan kohtaa avauskierroksen ottelussa Walesin nuoren ja todella lupaavan Jackson Pagen. Maailmanlistalla sijalla 43 oleva Page selvitti tiensä MM-kisoihin karsintojen kautta kaatamalla Skotlannin Graeme Dottin ja Thaimaan Noppon Saengkhamin. Ratkaiseva ottelu karsintojen neljännellä kierroksella Saengkhamia vastaan meni ratkaisevaan 19. erään, johon Page tykitti 107 pisteen sarjan.

Page tulee todella vahvassa vireessä MM-turnaukseen, sillä ennen MM-turnausta pelatussa Kiinan World Openissa walesilainen eteni välieriin, mutta taipui Judd Trumpille 6-2 -lukemin. Turnauksessa 22-vuotias Page voitti lajin maailmanmestareista John Higginsin ja Mark Selbyn.

Hurjaa kautta pelaava O’Sullivan on voittanut tänä vuonna jo Lontoossa pelattavan Mastersin ja UK Championshipin. Englantilainen hakee historiallista temppua uralleen, sillä kukaan ei ole aiemmin voittanut kaikkia kolmea Triple Crown -turnausta samana vuonna.

Näiden lisäksi tilille on kertyneet Shanghain Mastersin voitto ja Saudi-Arabiassa pelattu turnaus, mikä toimi esikisana ensi kaudella kalenteriin tulevalle ranking-turnaukselle. Lisäksi O’Sullivan on voittanut World Grand Prix -turnauksen.

Ennen MM-turnausta englantilainen hävisi Tour Championshipin loppuottelussa Walesin Mark Williamsille 10-5 -lukemin johdettuaan 5-3 -lukemin ja tehtyään kolme sadan sarjaa.

Toisella kierroksella O’Sullivanin ottelun voittaja kohtaa joko Ryan Dayn tai Barry Hawkinsin. Ottelu pelataan keskiviikkona loppuun ja ensimmäisen jakson jälkeen Day johtaa kamppailua 5-4 -lukemin. Mahdollisessa puolivälierässä tulee vastaan Englannin Stuart Bingham tai voittaja Ding Junhuin ja Jack Lisowskin välisestä ottelusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut