Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tahmea alku! – Ronnie O’Sullivanilta yllättävän heikkoa peliä

Ronnie O'Sullivan snookerin MM-kisoissa.
AOP

Snookerin MM-kilpailuissa Englannin Sheffieldissä on käynnistynyt viimeinen eli kahdeksas toisen kierroksen ottelupari. Otteluparissa taistelua viimeisestä paikasta tiistaina alkaviin puolivälieriin pelaavat lajin moninkertainen maailmanmestari ja MM-turnauksessa parhaimmillaan kahdeksan joukossa ollut pelaaja. 

Snookerin maailmanmestaruuden seitsemän kertaa urallaan voittanut Ronnie O’Sullivan tavoittelee Englannin Sheffieldissä uransa kahdeksatta maailmanmestaruutta sekä kalenterimestaruutta. O’Sullivan on voittanut tämän kauden aikana jo UK Championshipin ja The Mastersin. Snookerissa vain kolme pelaaja on historiassa onnistunut voittamaan kaikki kolme arvoturnausta samana vuonna.

O’Sullivan aloitti turnauksen vahvasti kaatamalla nuoren walesilaislupauksen Jackson Pagen ensimmäisellä kierroksella 10-1 -lukemin. Toisella kierroksella vastaan asettui hieman kokeneempi kaveri Walesista, kun englantilaisen kanssa pöytää on jakamassa Ryan Day. Kahden ensimmäisen jakson jälkeen O’Sullivan johtaa ottelua odotetusti, mutta vain 10-6 -lukemin. Toisella kierroksella ja puolivälierissä pelataan yhteensä 13 erävoittoon, kun MM-välierät ovat 17 erävoittoon.

Sunnuntaina ensimmäisen jakson O’Sullivan aloitti vahvasti voittamalla kaksi ensimmäistä erää, mutta Day vastasi tähän voittamalla loput erät ennen taukoa. Päivän tauolle ensimmäisen jakson jälkeen lähdettiin kuitenkin O’Sullivanin 5-3 -johdosta.

Sama tahti jatkui lopulta iltajaksossa, kun englantilainen voitti viisi erää ja walesilaiselle meni kaksi. O’Sullivan karkasi ottelussa jo 10-4 -johtoon, mutta jatkopaikan suhteen Day nappasi iltajakson kaksi viimeistä erää nimiinsä tekemällä kaksi yli 70 pisteen sarjaa.

Walesilainen on ottelussa tehnyt neljä yli 70 pisteen ja yhden sadan pisteen sarjan. Dayn isoin sarja on 115 pisteen arvoinen. O’Sullivan on otteluun tehnyt jokaiseen kymmeneen voittamaansa erään vähintään 50 pisteen sarjan ja kolme yli 90 pisteen sarjaa. Englantilaisen isoin sarja on 123 pistettä ottelun ensimmäisestä erästä.

Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä englantilaisen pelaajan, kun vastaan tulee joko Jack Lisowski ja lajin maailmanmestari Stuart Bingham. Bingham johtaa ottelua ennen maanantain kolmatta jaksoa 9-7 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut