Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiyllätys Madridissa! – turnauksen suurin mestarisuosikki tylysti katsomoon

Andrey Rublev on hurjassa lyönnissä tällä hetkellä.
AOP

Madridin Masters-turnauksessa on ATP-kiertueen puolella pelattu keskiviikkona kaksi ensimmäistä puolivälierää ja kummassakin on nähty yllätykset. Turnauksen suurin mestarisuosikki ja kaksi edellistä mestaruutta nimiinsä vienyt espanjalaistähti kärsi karvaan tappion omassa puolivälierässään heikkoa kevättä pelanneelle venäläistähdelle.

Espanjan pääkaupungissa Madridissa pelattavassa tenniksen kevään toisessa massakentällä pelattavassa Masters-turnauksessa on kolme neljästä välieräpelaajasta selvillä. Kaksi pelaajaa näistä selvittivät tiensä pelaamalla perjantain välieriin ja yksi luovutuksen kautta.

Keskiviikon isoin yllätys nähtiin heti alkuillasta, kun Venäjän Andrey Rublev nousi erätappion takaa voittoon Carlos Alcarazia vastaan. Rublev kaatoi turnauksen kahtena edellisenä vuonna voittaneen espanjalaisen 4-6, 6-3, 6-2 -lukemin ja eteni välieriin. Massakentällä menestyminen ei ole Rubleville uutta, vaikka pelityyli sopiikin paremmin nopeille kentille, sillä viime vuonna venäläinen voitti Monte-Carlon Masters-turnauksen jättimäisenä yllättäjänä.

– Tuntuu siltä, että syöttöni pelasti tänään minut monesti. Minusta myös se, että pysyin rauhallisena läpi matsin auttoi tänään. Paransin syöttämistä läpi ottelun ja onnistuin tappamaan pallot erinomaisella tavalla, kertasi Rublev isoa voittoaan.

Rublevia kamppailussa auttoi merkittävästi se, että ottelu pelattiin suljetun katon alla. Rublev lämäsi ottelussa 30 voittolyöntiä, mikä on massalla hyvinkin epätavanomaista. Rubleville voitto oli samalla kauden 19’sta ja kahdeksas ATP-listalla kolmen parhaan joukossa olevaa pelaajaa vastaan. Edellinen vastaava voitto tuli vuoden 2022 ATP:n finaaliturnauksessa Kreikan Stefanos Tsitsipasia vastaan.

Perjantaina pelattavassa välierässä venäläinen kohtaa uransa kahdeksannessa Masters-turnauksen välierässä Yhdysvaltain Taylor Fritzin. Fritz kaatoi omassa puolivälierässään Argentiinan Francisco Cerundolon 6-1, 3-6, 6-3 -lukemin.

Torstaina pelataan vain yksi puolivälierä, kun Daniil Medvedev saa haasteen Rafael Nadalin kaataneelta Tshekin Jiri Leheckalta. Turnauksessa ykköseksi sijoitettu Italian Jannik Sinner joutui luovuttamaan oman puolivälieränsä Kanadan Felix Auger-Aliassimea vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis