Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäläistähti uransa toiseen Masters -mestaruuteen!: “Urani ylpein titteli”

Andrey Rublev voitti Madrid Openin
AOP

Andrey Rublev juhli Madrid Openissa sunnuntaina uransa toista ATP 1000 -tasoisen turnauksen voittoa.

Madrid Openin Masters -turnaus huipentui sunnuntaina Andrey Rublevin ja Felix Auger-Aliassimen väliseen finaaliin.

Auger-Aliassime ei pystynyt vielä uransa ensimmäisestä Masters -tason turnauksen finaalista voittoa kampeamaan, vaan joutui toteamaan Rublevin lopulta erin 6-4, 5-7, 5-7 paremmaksi.

Rublevin lähtökohdat Madridin turnaukseen eivät olleet parhaat mahdolliset vaan taustalla oli ikävä tappioputki. Madridin massakentillä venäläistähti löysi kuitenkin vireensä ja taisteli lopulta tiensä aina voittoon asti.

– Minulla ei ole sanoja. Jos tietäisitte, mitä olen käynyt läpi viimeisten yhdeksän päivän aikana, ette voisi kuvitella, että voisin voittaa mestaruuden, kuumeesta turnauksen aikana kärsinyt Rublev totesi finaalin jälkeen.

Voittonsa Rublev arvoittaa yhdeksi uransa parhaista. Venäläinen juhli Monte Carlon Masters -turnauksen voittoa vuonna 2024 ja nyt reilu vuosi myöhemmin Madridissa.

– Sanoisin, että tämä on urani ylpein titteli. Olin melkein kuollut joka päivä. En nukkunut öisin – viimeiset kolme, neljä päivää en nukkunut, Rublev kommentoi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis