Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Dopingjupakka kohuottelun ympärillä paisuu entisestään! – “Hän halveksi nyrkkeilyä”

Devin Haney (vas.) ja Ryan Garcia.
AOP

Devin Haney tekee mielipiteensä Ryan Garciasta selväksi sen jälkeen, kun kävi ilmi, että tämä oli antanut positiiviset dopingnäytteet sekä ennen, että jälkeen miesten New Yorkissa käydyn kohuottelun.

Vuosi Gervonta Davisille kärsityn tyrmäystappion jälkeen Ryan Garcia voitti enemmistöpäätöksellä WBC:n ylemmän kevytsarjan mestarin Devin Haneyn lyötyään hänet kolmesti lattiaan.

Ottelu luokiteltiin viime hetkellä ei-titteliotteluksi, sillä Garcia ei päässyt sallittuun painorajaan, joten Haney säilytti vyönsä tappiosta huolimatta.

Ottelun tulos voidaan nyt kuitenkin julistaa mitätöidyksi, koska Garcian antamasta dopingnäytteestä löytyi viitteitä ostariinin käytöstä.

Ostariinia pidetään turvallisempana vaihtoehtona anabolisille steroideille, mutta se on niin ikään maailman antidopingjärjestön, WADA:n kiellettyjen aineiden listalla.

Garcia on vakuutellut syyttömyyttään tulosten tultua julki, mutta Haney ei liene hänen selityksiään.

– Saimme tietää tästä tilanteesta vähän aikaa sitten, ja on valitettavaa, että Ryan huijasi ja halveksi sekä faneja että nyrkkeilyä, Haney kommentoi.

– Ryan on faneille anteeksipyynnön velkaa, ja hänen viimeisimmän twiittinsä perusteella hän luulee yhä, että tämä on vitsi.

– Panemme elämämme likoon viihdyttääkseen ihmisiä. Nyrkkeilyä ei pelata.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit