Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Kostautuuko venäläistähden ylimielisyys? – “Hän sanoi, että tämä on hänelle helppo ottelu”

Dustin Poirier, UFC.
AOP

UFC järjestää ensi kuussa äärimmäisen mielenkiintoisen ottelun, jossa Dustin Poirier kohtaa Islam Makhachevin. Yhdysvaltalaisottelija kertoi medialle uskovansa, että venäläismestari saattaa lähteä tulevaan otteluun liiankin itsevarmana.

Dustin Poirierin, entisen väliaikaisen kevytsarjan mestarin ja tällä hetkellä painoluokan kolmanneksi rankatun haastajan, on määrä palata ensi kuussa häkkiin.

Haaste on käytännössä kovin mahdollinen, kun vastaan asettuu venäläistähti Islam Makhachev, joka pitää mestaruusvyötä hallussaan.

Poirier otti edellisessä ottelussaan komean tyrmäysvoiton Benoit Saint Denis’tä oltuaan kamppailussa pitkiä jaksoja ottavana osapuolena.

Makhachevillä on puolestaan allaan kaksi vakuuttavaa voittoa Alexander Volkanovskista, joka ehti hallita painoluokkaa todella pitkään ennen venäläisen kohtaamista.

Poirier, joka on väläytellyt lopettamisen mahdollisuudella siitä huolimatta, onko tulevasta ottelusta tuloksena voitto tai tappio, pitää mahdollisena, että Makhachev lähtee otteluun takki auki.

– Hän (Makhachev) sanoi antamassaan haastattelussa, että tämä on hänelle helppo ottelu. En tiedä valmistautuuko hän aina tällä tavalla, mutta sillä ei ole lopulta mitään väliä. Vain se merkitsee, että tiedän itse voivani tyrmätä kenet tahansa tässä painoluokassa.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit