Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n monivuotiselta valtiaalta tylyt terveiset nousukkaalle: “En aio muuttaa suunnitelmiani kenenkään takia”

Jon Jones
AOP

UFC:n raskaan sarjan mestari Jon Jones on tehnyt selväksi, että hän haluaa kohdata seuraavaksi entisen mestarin Stipe Miocicin. Näin ollen jenkki-iskijä hylkäämässä mahdollisuuden otella painoluokan väliaikaisen valtiaan Tom Aspinallin kanssa.

Yksi viimeisen vuosikymmenen nimekkäimmistä vapaaottelijoista, Jon Jones toipuu parhaillaan loppuvuodesta kärsimästään vakavasta olkapäävammasta.

Jonesilta jäi harjoituksissa tapahtuneen loukkaantumisen takia väliin pitkään hehkutettu huippuottelu Stipe Miocicia vastaan, mutta kaksikon välille järjestellään kovaa vauhtia uutta kohtaamista.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty myös Jonesin ja väliaikaista mestaruutta hallussaan pitävän Tom Aspinallin välistä ottelua, mutta jenkkitähti ei ole omien sanojensa mukaan kiinnostunut britin tarjoamasta haasteesta.

– Olen melko selkeän päätöksen edessä, Jones kirjoitti sosiaalisen median tilillään EPSN:ää lainaten.

– Pitäydyn tarkoissa ja alkuperäisissä suunnitelmissa ja ottelen sitä miestä vastaan, joka nauttii kaikkien kunnioituksesta.

– Minulla olisi mahdollisuus myös jättää kaikki Stipe -harjoitteluni ja otella toista hypetyksen kohteena olevaa ottelijaa vastaan, joka ei kenties ole edes maisemissa kolmen vuoden kuluttua. En aio muuttaa suunnitelmiani kenenkään takia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit