Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Toteutuuko tämä superottelu kahden MMA-tähden välillä? – “Conorin kohdalla voisin tehdä poikkeuksen”

Sean O'Malley, UFC.
AOP

Sean O’Malley paljastaa haluavansa otella Conor McGregoria vastaan. Jenkkitähti kertoo olevansa valmis vaihtamaan painoluokkaa ottelun toteutumista varten.

UFC:n kääpiösarjan mestari Sean O’Malley on valmis tekemään kaikkensa saadakseen ottelun Conor McGregorin kanssa. Kyseessä voisi olla yksi UFC:n historian suurimmista tapahtumista.

O’Malley kertoi mielipiteensä mahdollisesta ottelusta ja paljasti, että hän voisi nostaa painoaan 135 paunasta 155 paunaan varmistaakseen ottelun McGregorin kanssa.

Entinen kahden painoluokan mestari McGregor palaa oktagoniin UFC 303 -tapahtumassa kolmen vuoden tauon jälkeen ja kohtaa Michael Chandlerin. Kamppailun painorajana on 165 paunaa.

– Hän on iso nykyään, O’Malley tuumi ESPN:n mukaan viitaten McGregorin painoon.

– Olen melko realistinen isojen kavereiden kohdalla. Keskityn omaan polkuuni ja teen omaa juttuani. Voisin nostaa painoani 145 paunaan ja otella Alexander Volkanovskia tai Ilia Topuriaa vastaan, mutta pysyn lestissäni.

– Conorin kohdalla voisin tehdä poikkeuksen. Ensinnäkin siitä syystä, että luvassa olisi valtavasti rahaa ja siksi, että kyseessä on Conor. Siitä tulisi legendaarinen ottelu. Hän on yksi harvoista ottelijoista, jotka olisin valmis kohtaamaan reilusti painoluokkani ulkopuolella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit