Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ennakkosuosikilta murskaava esitys NBA:n pudotuspeleissä!

Boston Celtics ja Cleveland Cavaliers kohtaavat NBA:n itäisen konferenssin semifinaaleissa
AOP

Boston Celtics avasi NBA:n itäisen konferenssin semifinaalisarjansa Cleveland Cavaliersia vastaan kunnon pamauksella ja hurjasteli tylyyn 120-95 voittoon.

Clevelandin Donovan Mitchell piti parhaansa mukaan Cavaliersin mukana pelissä, mutta supertähden ponnistelut eivät lopulta kuitenkaan riittäneet vaan Celtics juhli selvää 120-95 voittoa ja siirtyi ottelusarjassa 1-0 johtoon.

Mitchell pussitti viime yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa pelin parhaat pisteet, 33, mutta Celticsin tähtikaarti pisti muuten vielä paremmaksi. Muun muassa Bostonin Jaylen Brown oli kovassa iskussa ja teki 32 pistettä.

Brownin vaarallisuus korin alla avasi myös Celticsille tilaa kolmen pisteen viivalle, mistä Derrick White pääsikin rokottamaan Cavaliersia rankalla kädellä. White pussitti seitsemän kolmen pisteen heittoa ja viimeisteli kaikkiaan 25 pistettä.

– Se tuntuu hyvältä, mutta kaikista tärkeintä on saada voitto. Olen sanonut sen aiemminkin, ei ole väliä teenkö nolla pistettä vai kuinka monta sitten tänään teinkään, jos voitamme, niin se riittää, White summasi pelin jälkeen.

Cleveland urakoi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjassaan kaikki seitsemän ottelua Orlando Magicia vastaan. Mitchell otti isoa roolia tuossa ottelusarjassa ja samaa odotetaan mieheltä varmasti myös Celticsiä vastaan.

Hurjia minuutteja urakoiva Mitchell on kuitenkin omien sanojensa mukaan valmis isoon rooliin ja vastuuseen.

– Ymmärrän, että minun täytyy tehdä pisteitä, Mitchell totesi.

Ottelusarjan toinen ottelu pelataan Bostonissa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo