Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Hän on NBA:n arvokkain pelaaja! – Supertähti pääsi osaksi harvalukuista joukkoa historiallisella saavutuksella

Denver Nuggetsin Nikola Jokic
AOP

NBA:n hallitsevan mestarin, Denver Nuggetsin, supertähti Nikola Jokic on valittu NBA:n tämän kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi.

MVP-pysti on serbialaistähti Nikola Jokicille jo tämän uran kolmas ja hän liittyykin harvalukuiseen joukkoon pelaajia, jotka ovat voittaneet urallaan vähintään kolme arvokkaimman pelaajan palkintoa. Jokic on nyt yksi yhdeksästä pelaajasta, joka on valittu Michael Jordan Trophyn saajaksi vähintään kolmesti.

– Minun täytyy aloittaa joukkuetovereista; ilman heitä en voi tehdä mitään. Valmentajat, pelaajat, organisaatio, lääkintähenkilökunta, voimavalmentajat, kehitysvalmentajat. He kaikki ovat osa isoa ympyrää, enkä voisi olla mitä olen ilman heitä, Jokic kiitteli valintansa jälkeen.

Aiemmin Jokic on valintaa juhlinut kausilla 2020-2021 sekä 2021-2022. Viime kaudella serbialainen valittiin NBA:n finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi, kun Nuggets juhli samalla seurahistoriansa ensimmäistä NBA:n mestaruutta.

Arvokkaimman pelaajan pysti on siis Jokicille kolmas neljän kauden sisään. Viime kaudella kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Philadelphia 76ersin Joel Embiid, joskin monien fanien mielestä Jokic olisi tuolloinkin pystin ansainnut.

Tällä kertaa Jokic jätti taakseen äänestyksessä selvällä erolla Oklahoma City Thunderin Shai Gilgeous-Alexanderin sekä Dallas Mavericksin Luka Doncicin.

– On monia pelaajia, jotka ansaitsisivat tämän pystin. Ne ovat luultavasti yksityiskohdat ja pienet asiat [jotka määrittävät sen], mies totesi nöyränä valinnastaan.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo