Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Haastajalta kova korjausliike NBA:n pudotuspeleissä! – Supertähdeltä jäätävä kuitti: “Heittäjät heittää”

Cleveland Cavaliersin Donovan Mitchell
AOP

Cleveland Cavaliers tasoitti puntit NBA:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjassaan Boston Celticsiä vastaan viime yönä Suomen aikaa.

Vain pari päivää aiemmin Cavaliers oli ottanut ottelusarjan avausottelussa, selvällä 25 pisteen erolla, takkiin ja nyt se tarjoili Celticsille takaisin sen omaa lääkettä. Cavaliersin 118-94 voitto tarkoittaa, että itäisen konferenssin semifinaalisarja Bostonin ja Clevelandin välillä on nyt tilanteessa 1-1.

Cavaliersin supertähti Donovan Mitchell oli jo ottelusarjan ensimmäisessä osaottelussa hurjassa vireessä ja jatkoi toisessa ottelussa siitä mihin tuolloin jäi. Tällä kertaa supertähti sai riittävästi tukea joukkuetovereiltaan ja vahva joukkue-esitys siivitti Cavaliersin voittoon.

– Yritin vain löytää tapoja saada muut kaverit sisään peliin ja antaa painetta Celticsin pelaajille, 29 pistettä viimeistellyt Mitchell summasi ottelusta.

Erityisesti ottelun alussa Mitchell otti enemmän roolia hyökkäysten rakentamisessa ja syöttöjen jakamisessa. Toisella puoliskolla mies löysi itsekin korisukan.

– Joskus se on syöttöjä, joskus levypalloja – mitä ikinä se vaatiikaan. Toisella jaksolla se oli pisteiden tekoa. Kun mennään niin sitten mennään. Jossain vaiheessa tiesin kyllä, että minun oli alettava, no heittämään, Mitchell avasi omasta roolistaan.

– Joskus olet onnekas. Heittäjät heittää, mies heitti vielä.

Celticsin supertähdet Jayson Tatum ja Jaylen Brown heittivät 25 ja 19 pistettä. Iso ero ensimmäiseen otteluun oli Derrick White, joka heitti keskiviikon vastaisen yön ottelussa seitsemän kolmen pisteen koria – viime yön ottelussa mies puolestaan missasi kahdeksasta kolmen pisteen heitostaan seitsemän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo