Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiyllätys Rooman tennisturnauksessa! – Novak Djokovicin turnaus päättyi tylyllä tavalla

Novak Djokovic taipui Casper Ruudille Monte-Carlo Masters -turnauksessa
AOP

Novak Djokovicin matka Rooman Masters -turnauksessa päättyi yllätystappioon Chilen Alejandro Tabiloa vastaan.

Alejandro Tabilo nappasi uransa komeimman voiton, kun chileläispelaaja passitti maailmanlistan ykkösen, Novak Djokovicin, laulukuoroon Rooman Masters -turnauksessa sunnuntaina.

Tabilo tarjoili turnauksen toistaiseksi isoimman yllätyksen, kun maailmanlistalla sijalla 32 majaileva mies kaatoi Djokovicin suoraan kahdessa erässä sunnuntaina Roomassa. Kaksikko kohtasi toisensa turnauksen kolmannella kierroksella.

Chileläinen esiintyi vahvasti ja antoi kentällä kaikkensa, kun Djokovic puolestaan vaikutti hieman tavallista vaisummalta. Tabilo mursikin serbialaistähti Djokovicin syötön peräti neljästi ja kruisaili 2-6, 3-6 erävoitoin jatkoon reilun tunnin pelin jälkeen.

Voitollaan Tabilo etenee toista kertaa urallaan Masters -tason turnauksessa neljännelle kierrokselle. Siellä mies saa vastaansa sijalle 16. sijoitetun Karen Khachanovin, joka kaatoi omassa kolmannen kierroksen ottelussaan Francisco Cerundolon erin 6-2, 6-4.

Djokovicin viimeiset päivät ovat olleet hieman rankkoja – serbialaistähti sai ensin perjantain voittonsa jälkeen kovan iskun päähänsä, kun katsomosta putosi vesipullo suoraan tähden päähän tämän antaessa nimikirjoituksia ja nyt miehen turnaus päättyi tappioon.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis