Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mitä ihmettä tapahtui? – F1-konkarilla surkea päivä Imolan radalla: “Yksi niistä päivistä kun kaikki menee pieleen”

Fernando Alonson aika-ajot Imolassa menivät surkeasti
AOP

Fernando Alonson viikonloppu Italian GP:ssä on ollut toistaiseksi vaikea ja vaikeudet kulminoituivat surkeisiin aika-ajoihin lauantaina.

Imolan legendaarisella radalla Italiassa ajetaan tänä viikonloppuna F1-kauden seitsemäs osakilpailu. Lauantaina ratkottiin aika-ajoissa lähtöasetelmat sunnuntain kilpailuun.

Yksi aika-ajojen epäonnistujista oli kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso. Konkarikuljettaja ei oikeastaan saanut edes kunnon aikaa ajettua ja jäikin yllättäen aika-ajojen ensimmäiseen osioon.

– Yksi niistä päivistä kun kaikki menee pieleen, espanjalaiskuljettaja harmitteli Viaplayn haastattelussa.

Viikonlopun kolmannet harjoitukset jäivät Alonsolla lauantaiaamupäivällä lyhyiksi, kun mies täräytti virheen myötä Aston Martinillaan seinään. Auto saatiin ajokuntoon aika-ajoihin mennessä, mutta vaikeudet jatkuivat edelleen.

– Kolari kolmansissa harjoituksissa… mekaanikot tekivät loistotyötä parsien auton kasaan, mutta aika-ajoissa oli vähän kaikenlaista, Alonso pyöritteli.

– Aika-ajoissa jouduimme pysähtymään tuntemattoman syyn takia, joten emme saaneet enää kevyemmällä autolla kunnon aikaa ajettua. Se tekee kipeää.

Sunnuntaina Alonso lähtee hakemaan parannusta, mutta mies myönsi, että 19. lähtöruutu ei tee työstä helppoa.

– Rehellisesti sanottuna en ole kovin luottavainen. Tämä on yksi pahimmista radoista aloittaa takaata, sillä ohittaminen on vaikeaa.

– Kisa tulee olemaan vaikea, mutta meidän täytyy vain jatkaa oppimista ja ottaa päivästä positiiviset talteen, mies tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1