Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull -tähdeltä iso vihjaus sopimustilanteestaan: “Haluan saada sen pois alta”

Sergio Perez
AOP

Red Bullin Sergio Perezin sopimustilanne on ollut Imolan viikonlopun jälkeen erityisesti jälleen tapetilla.

Meksikolaiskuljettaja Sergio Perezin viikonloppu Imolan radalla oli vaikeuksien täyteinen, mikä vauhditti jälleen spekulaatioita miehen jatkosta Red Bullilla. Perez jäi yllättäen aika-ajoissa Q3 ulkopuolelle, eikä itse sunnuntain kisassakaan ollut kärkikahinoissa mukana.

Kun Red Bullin ykköstähti Max Verstappen ajoi samaan aikaan samalla kalustolla ensin paalupaikalle ja sunnuntaina vielä kisan voittoon, herää Perezin asemasta väkisinkin kysymyksiä.

Red Bullilta ollaan tasaiseen korostettu, kuinka tiimi tarvitsee Perezin täydessä tehossa, jotta tämä voi myös tukea Verstappenia kärjessä. Vaikeasta viime viikonlopusta huolimatta, tallipäällikkö Christian Horner kuitenkin myös kehui Perezin alkuvuotta ja kuvaili meksikolaista “keskittyneemmäksi”.

Mies itsekin varmasti tietää, että tällä kaudella tulee antaa hyviä näyttöjä, jotta esimerkiksi Ferrarilta kauden päätteeksi lähtevä Carlos Sainz ei nappaa tältä paikkaa. Perezin sopimus päättyy tämän kauden päätteeksi ja selvää on, että paikka Red Bullilla on ansaittava.

Meksikolaistähti antoikin sopimustilanteestaan päivityksen Emilia Romagnan GP:n jälkeen.

– Mitään ei ole vielä allekirjoitettu, joten kaikki on vielä auki, mutta uskon, että hyvin pian, Perez paljasti GPFans -sivuston mukaan.

– Alamme olla hyvin jännittyneessä vaiheessa kautta ja haluan saada sen pois alta, koska mielestäni on tärkeää, että keskityn kilpailemiseen. Joten toivon, että kaikki saadaan päätökseen ennemmin kuin myöhemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1