Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Verstappenin ja Ferrari-fanien välinen suukopu jatkuu: “Muutuit legendaksi silmissämme”

Max Verstappen
AOP

Imolan GP sujui jälleen tutuissa merkeissä, kun Max Verstappen vei voiton nimiinsä ennen McLarenin Lando Norrisia. Verstappenin voitto ei ollut kuitenkaan kaikkien paikalle saapuneiden fanien mieleen.

Kaksi Ferrari-fania on pyytänyt anteeksi provosoituaan Max Verstappenia Imolan GP:n aikana.

Verstappen kertoi, että häntä tervehti varikkosuoralla kaksi tifoa, joissa lukenut teksti oli kaikkea muuta kuin vieraanvarainen.

Verstappen vastasi tifoa pidelleille miehille näyttämällä keskisormea.

Red Bull -kuljettaja avautui tilanteesta jälkikäteen.

– Ajoimme varikolla. Monet ihmiset taputtivat. Yksi kaveri teki kuitenkin erilaisia juttuja, joten näytin hänelle sormea!

– Seuraavalla kerralla hän taputti taas. Joten, tiedäthän… he oppivat. On helppoa olla epäkohtelias kuljettajia kohtaan, mutta myös minä voin olla sitä.

Tilanteessa osallisena olleet F1-fanit kommentoivat tilannetta Crash.Netin mukaan seuraavalla tavalla ja lähettivät maailmanmestarille sarkastisen anteeksipyynnön.

– Haluamme vain pyytää anteeksi idioottimaista käyttäytymistämme. Näytimme sinulle peukaloa alaspäin.

– Ei ole sinun syysi, vaan meidän syymme, että näytit meille keskisormea. Olimme niin ylpeitä, että teit niin. Haluamme kiittää sinua, Max. Muutuit legendaksi silmissämme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1