Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedes tekemässä odotettua päätöstä? – “Ehkä on olemassa vaihtoehto…”

Toto Wolff
AOP

Lewis Hamiltonin yllättävä päätös siirtyä Ferrarille kaudesta 2025 alkaen on jättänyt Mercedeksen kuljettajakokoonpanoon aukon, jota he eivät ole vielä täyttäneet.

Helmikuun 1. päivänä ilmoitettiin, että Lewis Hamilton jättää Mercedeksen, vaikka hänen oli määrä jatkaa vielä kahden vuoden ajan. Brittimestari oli kuitenkin päätöksensä tehnyt, ja ajaa ensi vuodesta alkaen Ferrarilla.

Charles Leclerc tulee Hamiltonin pariksi Ferrarille, mutta Mersun toinen kuljettajanpaikka on vielä täyttämättä.

Carlos Sainz on tällä hetkellä ilman työpaikkaa ensi kaudesta lähtien, mutta Mercedes-pomo Toto Wolffin kerrotaan harkitsevan nuorempaa vaihtoehtoa.

Andrea Kimi Antonelli täyttää 18 vuotta vasta elokuussa, mutta on jo ehtinyt tehdä vaikutuksen F2-luokassa ja voittanut Italian Formula 4:n. Wolffin kommentit viittaavat vahvasti Antonellin palkkaamisen puolesta.

– Emme ole oikeastaan puhuneet siitä (Hamiltonin korvaajasta), koska 100 miljoonaa ihmistä katsoo jokaista GPt:tä paikalla olevan yleisön lisäksi, Wolff kertoi The Independentin mukaan.

– Mutta luulen, että italialaisille on todella jännittävää nähdä Lewis Hamilton punaisissa ensi vuonna. Totumme kyllä asuihin.

– Mutta meidän on keskityttävä itseemme, ja ehkä on olemassa vaihtoehto, että loistamme enemmän italialaiskuljettajan ajaessa autoamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1