Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn superottelun tuloksesta vääntöä! – Häviäjä latasi kovan väitteen: “Minä voitin sen ottelun”

Oleksandr Usyk ja Tyson Fury ottelivat nyrkkeilyn raskaan sarjan kiistattomasta mestaruudesta
AOP

Oleksandr Usyk on nyrkkeilyn raskaansarjan ensimmäinen neljän mestaruusvyön kiistaton mestari.

Ukrainalaistähti Oleksandr Usyk voitti hajaäänituomiolla (115–112, 114–113, 113-114) brittitähti Tyson Furyn viime yönä ottelussa superottelussa Saudi-Arabiassa.

Jaetuin tuomariäänin voitettu ottelu jättää aina vähän spekulaatiovaraa ja Fury hyödynsikin sen heti ottelun jälkeen. The Gypsy King oli nimittäin omasta mielestään ottelun voittaja.

– Uskon, että voitin tämän ottelun. Hän voitti muutaman erän, mutta minä voitin suurimman osan, Fury laukoi.

– Se oli yksi typerimmistä päätöksistä nyrkkeilyssä.

Tuomareiden pisteitä odotettaessa Fury uhkuikin vielä itsevarmuutta ja tepasteli kehässä voittajan elkein. Usyk puolestaan oli ominaiseen tyyliinsä vakavailmeinen ja rauhallinen. Ukrainalainen murtui lopulta kyyneliin, kun tämä julistettiin ottelun voittajaksi ja raskaan sarjan kiistattomaksi mestariksi.

Tappio oli 35-vuotiaalle Furylle tämän 16-vuotisen uran ensimmäinen. Brittitähden ei kuitenkaan tarvitse tappiota kovinkaan pitkään märehtiä, sillä uusintaottelu miesten välille on jo sovittu tämän vuoden loppuun.

– Palaamme nyt perheidemme luo ja näen hänet uudestaan lokakuussa.

– Mielestäni voitin ottelun, mutta en aio istua ja itkeä tässä keksien tekosyitä. Otamme uusinnan lokakuussa. Tulen vielä takaisin, Fury uhoi.

Usyk ei tyylilleen uskollisena lähtenyt ainakaan heti liikaa Furyn huuteluun vastaamaan, mutta antoi oman vastauksensa miehelle.

– Olen valmis uusintaottelun, Usyk totesi kylmänviileästi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit