Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Fury ja Usyk iskevät tänään yhteen nyrkkeilyn superottelussa – Robert Helenius paljasti kumman puolesta laittaisi rahansa likoon

Tyson Fury ja Oleksandr Usyk ottelevat raskaansarjan kiistattomasta mestaruudesta Saudi Arabiassa
AOP

Robert Helenius pitää Tyson Furya ennakkosuosikkina nyrkkeilyn superottelussa Oleksandr Usykia vastaan.

Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa saadaan tänä iltana ensimmäisen kerran 25 vuoteen kiistaton mestari, kun Tyson Fury ja Oleksandr Usyk iskevät yhteen nyrkkeilyn superottelussa.

Illan ottelun jälkeen tiedossa on myös historian ensimmäinen neljän mestaruusvyön kiistaton mestari raskaassa sarjassa. Usykilla on ennen ottelua hallussaan WBA:n, WBO:n ja IBF:n mestaruusvyöt, kun Fury puolestaan pitää hallussaan WBC:n vyötä.

Ottelusta on ennakoitu todella tasaista. Yle Urheilun toimittaja Jari Kärkkäinen uskoo Usykin mahdollisuuksien olevan hieman paremmat.

– Haluan sanoa, että Usyk voittaa ottelun. Usyk on ollut ilmeetön ja salaperäinen, ja kielimuurikin näyttelee osaa, Kärkkäinen tuumi Ylen artikkelissa.

Kärkkäinen keskusteli ottelusta myös Suomen nyrkkeilytähti Robert Heleniuksen kanssa. Raskaansarjan tähti Helenius pistäisi puolestaan rahansa likoon Furyn puolesta.

Helenius näkee, että mikäli Fury on vain onnistunut harjoittelussaan, on britti hänen mielestään voittajasuosikki illan otteluun. Paljon on kuitenkin kiinni Gypsy Kingin valmistautumisesta, sillä vielä lokakuun lopussa Furyn otteet Francis Ngannoua vastaan eivät varsinaisesti vakuuttaneet.

Fury voitti hajaäänin ammattilaisnyrkkeilydebyyttinsä tehneen Ngannoun, mutta britti näytti huonosti valmistautuneelta. Kyse saattoi kuitenkin olla hieman Ngannoun aliarvioimisesta – samaa virhettä Fury ei varmastikaan kivenkovan Usykin kohdalla tee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit