Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Usykilla yksi etu puolellaan tulevassa superkamppailussa? – “Tiedän varmasti, ettei se ole parantunut kunnolla”

Derek Chisora
AOP

Derek Chisora, ainoa ammattinyrkkeilijä, joka on jakanut kehän sekä Tyson Furyn, että Oleksandr Usykin kanssa, uskoo, että brittiläisen helmikuussa saama haava ei ole vielä täysin parantunut. Chisora on varma, että tätä ei jätetä huomioimatta Usykin leirissä.

Derek Chisora ennustaa, että Oleksandr Usyk pyrkii osumaan Tyson Furyn aiemmin loukkaamaan silmäkulmaan heidän kiistattomassa raskaansarjan mestaruusottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Ottelu oli alun perin määrä järjestää helmikuussa, kunnes Fury sai sparrauksessa haavan, joka vaati 11 tikkiä. Englantilaisen kärsimän loukkaantumisen myötä, historiallinen raskaansarjan ottelu siirrettiin tälle viikonlopulle.

– Viimeksi kun Tyson kävi täällä, hän sparrasi ja sai haavan, Chisora kertoi Eurosportin mukaan.

– Ja tiedän varmasti, että se ei ole parantunut kunnolla. Hän ei ole sparrannut, joten hän on luultavasti tehnyt enemmän töitä liikkuvuutensa eteen.

– Joten luulen, että Oleksandr ja hänen tiiminsä, he tähtäävät siihen silmään, ja se silmä aukeaa. Luulen, että niin käy kolmannessa tai neljännessä erässä. Lisäksi hän (Fury) ei pärjää hyvin vasenkätisten kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit