Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Ryan Garcia vastaa Eddie Hearnin puheisiin: “Aion tehdä sen tällä viikolla”

Eddie Hearn
AOP

Kohu Ryan Garcian ympärillä ei ota hellittääkseen. Jenkki-iskijä otti taannoin kovan päänahan kukistettuaan Devin Haneyn hienon esityksen päätteeksi, mutta antoi ottelun jälkeen positiivisen dopingnäytteen.

Ryan Garcia on saanut viime viikkojen aikana runsaasti julkisuutta osakseen. Miestä ehdittiin pitää jo monen toimesta menneen talven lumena hänen kärsittyään edellisessä ottelussaan tappion Gervonta Davisille.

Garcia kuitenkin kokosi itsensä ja nousi kehään ylemmän kevytsarjan maailmanmestarin Devin Haneyn kanssa. Kuten tiedetään, kohuottelu päättyi Garcian voittoon, mutta vyö jäi saamatta hänen ylitettyään sallitun painon.

Tätä seurannut dopingjupakka on lyönyt vettä entisestään myllyyn ja Haney on muun muassa vaatinut tuloksen muuttamista omaksi voitokseen.

Haneyta tapahtumassa promonnut Eddie Hearn puolestaan kertoi toivovansa, että Garcialle mätkäistään elinikäinen kilpailukielto, jos hän ei pysty todistamaan syyttömyyttään.

Garcia antaa nyt Hearnin kuulla kunniansa.

– Hän on minua vastaan, enkä pidä hänestä. Jos näen hänet, lyön häntä naamaan. Aion tehdä sen tällä viikolla, mies uhosi Boxing News 24:n mukaan.

Garcia kertoi myös pitävänsä Haneyn vaatimuksia tuloksen kumoamisesta täysin järjettöminä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit