Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Lennox Lewisilta ytimekäs vastaus Furyn uholle: “Hänen on vielä oteltava AJ:ta vastaan”

Lennox Lewis
AOP

Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin välinen ottelu kerää runsaasti otiskoita. Fury uskoo nousevansa painoluokan kaikkien aikojen parhaaksi ottelijaksi, jos hän onnistuu kukistamaan ukrainalaisvastustajansa.

WBC-liiton raskaansarjan mestari Tyson Fury yrittää tehdä historiaa lauantai-iltana, kun hän kohtaa IBF, IBO, WBA, ja WBA -vöitä hallussaan pitävän Oleksandr Usykin.

Kaksikko ottelee Riadissa kiistattomasta raskaansarjan tittelistä ja Fury on väittänyt otteluun valmistautuessaan, että hänestä tulee kaikkien aikojen suurin raskaansarjan nyrkkeilijä, jos hänen kätensä nousee viimeisen kongin soidessa.

Lennox Lewis, viimeisin raskaansarjan kiistaton mestari, selitti kuitenkin, miksi Fury ei voi luokitella itseään painoluokkansa parhaaksi. Lewis nimesi vastustajan, joka Furyn on vielä kohdattava, jos hän haluaa tulla mainituksi keskustelussa.

– Ei, on vielä tehtävää, koska ihmiset tulevat sanomaan, että ‘no et kohdannut ”AJ:ta” (Anthony Joshua), Lewis sanoi DAZN:n mukaan.

– Hänen on vielä oteltava AJ:ta vastaan. Uskon, että se on ottelu, jota brittiyleisö tulee rakastamaan ja jota fanit haluavat.

– Uskon, että siitä tulisi hyvä ottelu, molemmilla riittää taitoa. Kaikki tulevat katsomaan AJ:n oikeaa kättä. Osuuko hän Tyson Furyyn?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit