Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Fury itsevarmuutta puhkuen tulevaan superotteluun: “Teen sen joka kerta”

Tyson Fury (vas.) ja Oleksandr Usyk.
AOP

Tyson Fury on vakuuttunut siitä, että mikään ei estä häntä voittamasta Oleksandr Usykia. Kaksikko iskee viikonloppuna yhteen kiistattomasta raskaansarjan maailmanmestaruudesta.

Sekä Tyson Fury, että Oleksandr Usyk ovat kumpikin otelleet ilman tappioita ammattilaisena. Nyt jomman kumman tilastoihin on luvassa tahra, kun jättiläiset valmistautuvat selvittelemään välejään.

Fury on harvinainen kaksinkertainen raskaan sarjan maailmanmestari. Englantilainen joutui jättämään Wladimir Klitschkolta vuonna 2015 voittamansa tittelit vapaiksi ennen kuin hän riisti WBC:n vyön Deontay Wilderilta.

Fury on varma, että hän voittaa jopa niinkin mahtavan vastustajan kuin Usykin, joka oli kiistaton alemman raskaansarjan mestari ennen siirtymistään painoluokkaa ylöspäin.

– Miksi minä voitan? Koska se on sitä, mitä teen. Minä voitan, voitan, voitan, voitan, vaikka mitä tapahtuisi, Fury puhisi Sky Sportsille.

– Olen aina voittanut. Mitä minä toimitan, on voittoja. Olipa se sitten tuuman tai kilometrin erolla, minä teen sen joka kerta. Kuusitoista vuotta ammattilaisena, olen tehnyt sitä koko elämäni. Minua pitäisi kutsua kätilöksi, koska viimeistelen aina homman, britti lohkaisi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit