Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Huippuottelun kehäkuuluttaja lopettaa virheensä seurauksena: “Vaikuttaa mielenterveyteeni siinä määrin”

Cherneka Johnson (vas.) ja Nina Hughes.
AOP

Dan Hennessey, kehäkuuluttaja, joka virheellisesti julisti brittiläisen Nina Hughesin voittajaksi, kertoi lopettavansa työssään saamansa palautteen vuoksi.

Pitkän linjan kehäkuuluttaja Dan Hennessey julisti viikonloppuna Nina Hughesin virheellisesti voittajaksi Cherneka Johnsonia vastaan käydyn ottelun jälkeen. Hennessey korjasi pian virheensä, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua.

Hennessey aikoo omien sanojensa mukaan tehdä vielä yhden otteluillan ennen kuin jää eläkkeelle lajin parista.

– Rakastan kaikkien antamaa tukea. Kiitos kaikille ystävällisistä sanoista. Valitettavasti maailmanlaajuinen vastareaktio on aivan uskomaton ja se vaikuttaa mielenterveyteeni siinä määrin, että astun kehään enää kerran, Hennessey paljasti Sky Sportsin mukaan.

– Teen tämän show’n, koska olen edelleen sanani mittainen mies. Annoin lupaukseni Sam Rapiralle (kevyen raskaansarjan nyrkkeilijä), että teen sen, koska hän on loistava kaveri ja kieltäydyn jättämästä häntä roikkumaan.

– Rakastan kaikkia ystäviäni ympäri maailmaa ja pidän heihin yhteyttä. Kiitos. En suostu enää olemaan maailman nyrkkeilysäkki. Olen ulkona.

Ammattilaisuransa ensimmäisen tappionsa kokenut Hughes koki kohdanneensa vääryyttä. Naisen mukaan Hennesseyn virhe johtui siitä, että hänkin näki tämän ottelun voittajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit