Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

John Furyn järjettömälle käytökselle täystyrmäys: “Ällöttävää ja häpeällistä”

John Fury
AOP

Tyson Furyn isä John Fury keräsi otsikot hölmöiltyään urakalla maanantaina järjestetyn lehdistötilaisuuden yhteydessä. Fury iski päällään Oleksandr Usykin taustatiimin jäsentä saaden vertavuotavan haavan otsaansa. Carl Froch lyttäsi vanhemman Furyn toiminnan kovin sanoin.

John Furyn käytös on herättänyt suurta paheksuntaa nyrkkeilypiireissä. Miehen väkivaltainen käytös maanantaina on puhuttanut runsaasti ja nyt oman mielipiteensä lataa entinen maailmanmestari Carl Froch.

– Iso John Fury, todellinen tappelija! Hän iskee päällään jotain pientä, laihaa poikaa Usykin tiimistä suoraan kasvoihin, viiltää oman päänsä auki, ja tekee nyrkkeilystä vain pilkkaa, Froch kommentoi Bad Left Hookin mukaan.

– Hänen tekonsa oli ällöttävää ja häpeällistä. Hänen pitäisi olla häpeissään, toivon, että hän on sitä.

– Hän haluaa sekaantua kaikkeen, eikö niin? Hän haluaa osansa toiminnasta. Niinpä hän meni sinne, käveli ympäriinsä, katseli ja valitsi kohteensa – tyypillinen iso kiusaaja, eikö vain?

– Hän valitsi pienimmän kaverin ja iski häntä päällään. Häneen itseensä sattui kuitenkin pahemmin ja hän sai vertavuotavan haavan otsaansa. Mikä idiootti!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit