Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Unelmaottelu taitaa jäädä väliin? – skotlantilaistähti pahoissa ongelmissa

Andy Murray Geneven massoilla.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kaksi valmistavaa turnausta ennen sunnuntaina käynnistyvää vuoden toista Grand Slam -turnausta eli Ranskan avoimia. Tällä viikolla pelataan turnaukset Sveitsin Genevessä ja Ranskan Lyonissa. Molemmissa turnauksissa on nähty lukuisia poisjääntejä, mutta Geneven turnauksessa on mukana lajin suurin supertähti.

Geneven ATP-turnauksessa on hämmentävän kova pelaaja mukana, sillä Serbian Novak Djokovic on ilmoittautunut mukaan turnaukseen. Yli 20 kertaa urallaan Grand Slam -turnauksen voittanut ATP-listan ykkönen on pelannut todella nihkeän massakenttäkauden eikä serbialaista voida pitää Pariisissa suurimpina suosikkina, mikä on hämmentävää.

Geneven ATP-turnauksessa kaavio meni todella hienoksi tennisfanien osalta, sillä Djokovic pääsee ykkössijoitettuna suoraan toiselle kierrokselle. Vastustaja tulee otteluparista Andy Murrayn ja Saksan Yannick Hanfmannin väliltä. Murrayn ja Hanfmannin ensimmäisen kierroksen ottelu jäi maanantaina kesken vesisateen takia, mutta skotlantilaislegenda on todella pahassa liemessä. Hanfmann johtaa ottelua erällä ja kahdella murrolla 7-5, 4-1 -lukemin.

Ottelu pelataan turnauksen pääkentällä loppuun heti päivän ensimmäisen ottelun jälkeen. Pelit käynnistyvät kello 12.30. Pääkentällä Belgian David Goffin kohtaa päivän ensimmäisessä ottelussa Yhdysvaltain Nicolas De Alboranin.

Pääkentällä on ohjelmassa yhteensä kuusi ottelua. Iltajakso on ohjelmassa alkaen kello 19.00. Iltajakson ensimmäisessä ottelussa Italian Flavio Cobolli kohtaa turnauksessa neljänneksi sijoitetun Yhdysvaltain Ben Sheltonin. Tämän jälkeen olisi luvassa Emil Ruusuvuoren toisen kierroksen ottelu Kazakstanin Alexander Shevchenkoa vastaan. Iltaotteluiden voittajat kohtaavat toisensa turnauksen puolivälierässä.

Mikäli sateet häiritsevät myös tiistaina Genevessä, niin on hyvin mahdollista, että Ruusuvuoren ottelu siirtyy tiistain myöhäisillasta keskiviikolle. Turnauksen puolivälierät pelataan torstaina, välierät perjantaina ja loppuottelu lauantaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis