Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Vihdoinkin! – Suomen tennistähdelle makea voitto Sveitsissä

Emil Ruusuvuori otti makean voiton Barcelonassa.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelaa tällä viikolla Sveitsin Genevessa ATP-kiertueen turnausta, joka toimii valmistavana kisana ennen sunnuntaina käynnistyvää vuoden 2024 toista Grand Slam -turnausta eli Ranskan avoimia. Ruusuvuoren massakenttäkausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti, mutta maanantaina käynnistynyt Sveitsin turnaus alkoi miehekkäästi.

ATP-rankingissa tällä hetkellä vasta sijalla 66 oleva Suomen Emil Ruusuvuori otti makean voiton ATP-kiertueella maanantaina. Ruusuvuori selvitti pitkäaikaisen haasteen eli Yhdysvaltain Marcos Gironin Geneven turnauksen pääkentällä pelatussa ottelussa ja marssi toiselle kierrokselle. ATP-rankingissa sijalla 48 oleva Giron kaatui kahdessa erässä 6-3, 6-3 -erin. Ruusuvuori otti ottelussa yhteensä neljä murtoa ja menetti syöttönsä kertaalleen. Ainut syötönmenetys osui avauserään kolmanteen peliin juuri suomalaisen nappaaman murron jälkeen.

Toisella kierroksella Ruusuvuori kohtaa Kazakstanin Alexander Shevchenkon, joka kaatoi Unkarin seitsemänneksi sijoitetun Fabian Marozsanin kahdessa erässä 6-4, 7-6. Shevchenko on suomalaiselle kova haaste, sillä ATP-rankingissa sijalla 61 oleva kazakstanilainen on erinomainen massakenttäpelaaja. Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä joko neljänneksi sijoitetun Ben Sheltonin tai Italian Flavio Cobollin.

Ruusuvuoren massakenttäkausi on ollut vaikea, sillä Madridin Masters-turnauksessa tuli ensimmäisellä kierroksella kolmen erän taistelun jälkeen tappio Tshekin Tomas Machacille. Tämän jälkeen Ranskassa pelatussa Aix en Provencen turnauksessa lähtö tuli argentiinalaista Facundo Bagnista vastaan kolmen erän jälkeen. Rooman Masters-turnauksessa Ruusuvuori kärsi uransa kolmannen tappion putkeen Gironille kolmen erän taistelun jälkeen.

Viime viikolla suomalainen nappasi massakenttäkauden ensimmäisen voiton kaatamalla Brasilian Thiago Seyboth Wildin kolmessa erässä Torinon haastajakiertueen ottelussa, mutta toisella kierroksella Italian nousua listoilla tekevä Francesco Passaro oli kahdessa erässä vahvempi. Rooman Masters-turnauksessa kolmannelle kierrokselle edennyt laadukkaasti syöttävä 23-vuotias Passaro voitti lopulta Torinon haastajakiertueen turnauksen, mutta ei mahtunut mukaan edes Ranskan avointen karsintoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis