Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Astuuko UFC:n venäläismörkö ansaan? – “Mielestäni Dustin Poirier on eri tasolla”

Dustin Poirier
AOP

Dustin Poirieria pidetään melko selkeänä altavastaajana hänen tulevassa kevytsarjan ottelussaan Islam Makhachevia vastaan, mutta Arman Tsarukyan uskoo jenkillä olevan kaikki voittoon tarvittavat ominaisuudet.

Dustin Poirier haastaa Islam Makhachevin kevytsarjan tittelistä UFC 302:n pääottelussa 1. kesäkuuta Prudential Centerissä Newarkissa, New Jerseyssä.

Poirier kärsi aiemmin luovutustappion Makhachevin tiimitoveria ja mentoria Khabib Nurmagomedovia vastaan UFC 242:ssa vuonna 2019. Ottaen huomioon molempien dagestanilaisten samankaltaisen tyylin, Poirier on massiivinen altavastaaja UFC 302:een lähdettäessä.

Makhachev on myös kehittänyt vuosien varrella kenties puhtaamman iskutaidon kuin Nurmagomedov. Venäläistä on joissain arvioissa pidetty jopa Poirieria parempana pystyottelijana, mutta Arman Tsarukyan kehottaa häntä välttämään riskejä.

– Odotan, että Islam yrittää työntää hänet häkkiä vasten, viedä ottelun mattoon ja pakottaa hänet keskeyttämään. Mutta jos hän ei pysty siihen, se on vaarallista, Tsarukyan kommentoi Sherdogin mukaan.

– Jos hän haluaa nyrkkeillä häntä vastaan, uskon, että Dustin Poirier on eri tasolla. Hän (Makhachev) voi tulla tyrmätyksi erittäin nopeasti.

– Joten, mielestäni Islam on ottelun suosikki, mutta voisin laittaa myös rahani Porierin tyrmäysvoiton puolesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit