Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

McGregor lyttää tulevan UFC-illan tarjonnan! – “Nämä eivät ole hyviä aikoja välisarjan kannalta”

Conor McGregor
AOP

Conor McGregor ilmaisee pettymyksensä UFC 304 -kortin tarjontaan ennen heinäkuussa Manchesterissa järjestettävää huipputapahtumaa.

Heinäkuun 27. päivä järjestettävän UFC 304 -tapahtuman pääotteluna nähdään Leon Edwardsin ja Belal Muhammadin välinen välisarjan titteliottelu. Toisessa pääottelussa Tom Aspinall puolustaa väliaikaista raskaansarjan titteliä Curtis Blaydesia vastaan.

Molemmat ottelut ovat uusintaotteluita. Ennen tittelinsä voittamista vuonna 2022 birminghamilainen Edwards otteli Muhammadia vastaan vuonna 2021, jolloin päädyttiin ratkaisemattomaan.

Aspinall puolestaan loukkaantui ensimmäisessä Blaydes-ottelussa vain 15 sekunnin jälkeen, joten kamppailu jouduttiin keskeyttämään.

Kortilla on mukana myös kovaa nousua UFC:n huipulle tehnyt Paddy Pimblett, mutta Conor McGregor ei ole kuitenkaan vaikuttunut tarjonnasta yhtä poikkeusta lukuun ottamatta.

– Leon Edwards… Nate Diaz melkein tyrmäsi hänet, hän oli melkein tajuton jaloillaan. Jos kyseessä olisi ollut minä, olisin lyönyt Leonilta tajun kankaalle. Myös (Donald) Cerrone otteli hänen kanssaan täydet erät, McGregor kertoi Yahoo Sportsin mukaan.

– Leon voittaa liian usein vasta tuomaripäätöksen jälkeen ja hän ottelee toista samanlaista kaveria vastaan. Nämä eivät ole hyviä aikoja välisarjan kannalta.

– Uskon, että Curtis vastaan Tom on hyvä ottelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit