Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-mestari pettynyt tulevaan vastustajaansa: “En halua olla epäkunnioittava, mutta…”

Tom Aspinall, UFC
AOP

Väliaikainen UFC:n raskaansarjan mestari Tom Aspinall uskoo, ettei Curtis Blaydesia vastaan käytävästä ottelusta ole hänen uransa kannalta juurikaan hyötyä.

Tom Aspinall pääsee jälleen kiipeämään kehään, kun hän kohtaa Curtis Blaydesin Manchesterissa 27. heinäkuuta järjestettävässä tapahtumassa.

Otteleminen Blaydesia vastaan ei ollut kuitenkaan ensimmäisenä britin toivelistalla, sillä hän haaveili pääsystä titteliotteluun Jon Jonesia vastaan.

Aspinall oli toivonut, että UFC luopuisi suunnitellusta Jonesin ja Stipe Miocicin välisestä ottelusta, mutta niin ei näytä tapahtuvan.

Aspinall myöntää, että hänen mielestään Blaydesin kohtaamisella ei ole suurta painoarvoa, koska hän ei ole painoluokan tunnetuin nimi.

– En halua olla epäkunnioittavaa Curtisia kohtaan, mutta hän on hieman häviäjän asemassa, koska hän ei ole kovin suosittu, Aspinall kertoi BJ Pennin mukaan.

– Hän ei ole niin iso nimi. Sitä haluaa otella niitä vastaan, joiden kanssa sopii tyylillisesti hyvin yhteen ja jotka ovat todella suosittuja.

Aspinall kertoi myös, että vaikka tuleva ottelu ei ollutkaan hänen toiveenaan, aikoo hän keskittyä siihen täydellä teholla saadakseen haluamansa tuloksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit