Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n supertähti suunnittelee painoluokan vaihtamista! – “Minä haluaisin tuon ottelun”

Dricus Du Plessis
AOP

UFC:n keskisarjan mestari Dricus Du Plessis tavoittelee kahden painoluokan mestaruutta, mutta ei ennen kuin hän saa asiansa päätökseen nykyisessä sarjassaan.

Dricus Du Plessis (21-2 MMA, 7-0 UFC) on mahdollisesti kohtaamassa seuraavaksi Israel Adesanyan (24-3 MMA, 13-3 UFC). Miesten on huhuttu kohtaavan mahdollisesti 17. elokuuta UFC 305 -tapahtumassa Australian Perthissä.

Khamzat Chimaev ja Robert Whittaker ottavat puolestaan yhteen Saudi-Arabian Riadissa 22. kesäkuuta. Jos Chimaev selviää tämän kamppailun voittajana, Du Plessis toivoo pääsevänsä kohtaamaan hänet, jos hän onnistuu voittamaan omassa ottelussaan Adesanyan.

Du Plessis uskoo, että voitot Adesanyasta ja Chimaevista antaisivat hänelle mahdollisuuden päästä kokeilemaan siipiään kevyessä raskaassa sarjassa.

– Uskon, että Adesanyan ja Khamzatin lyöminen, jos Khamzat voittaa Whittakerin, toisi paikan kevyessä raskaassa sarjassa, Du Plessis kertoi Yahoo Sportsin mukaan.

– Kaikki tuntuvat pitävän Khamzatia jonkinlaisena mörkönä ja pelkäävän häntä, mutta minä haluaisin tuon ottelun.

– Mutta kuten sanoin, minulla ei ole mitään ongelmia puolustaa vyötäni muutamaan otteeseen sitä ennen. Tällä hetkellä keskityn sataprosenttisesti keskisarjaan ja seuraavaan otteluuni, joka mitä todennäköisimmin on Israel Adesanyaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit