Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Daniel Cormier lyttää UFC-tähden lopettamisaikeet: “Vihaan sitä ajatusta”

Dustin Poirier, UFC.
AOP

Daniel Cormier uskoo, että Dustin Poirier saattaa tehdä virheen puhuessaan mahdollisesta eläkkeelle jäämisestä tulevan titteliottelunsa jälkeen. Poirier ottelee Islam Makhachevia vastaan UFC 302:ssa.

UFC Hall of Fameen kuuluva Daniel Cormier uskoo, että puhuminen mahdollisesta eläkkeelle jäämisestä saattaa häiritä Dustin Poirierin keskittymistä merkittävällä tavalla tulevassa titteliottelussa Islam Makhachevia vastaan.

– En kestä kuulla, että se on melkein ohi kaverin kohdalla, jota me kaikki rakastamme ja jonka otteluiden seuraamisesta nautimme, Cormier sanoi MMA Junkien mukaan.

– Vihaan sitä myös toisesta syystä. Vihaan sitä ajatusta, että hänen uransa voisi olla melkein ohi, ja hän tunnustaa sen. En pidä siitä, kun urheilijat (tekevät niin), koska tein sen itse.

– En arvosta sitä, että urheilijat asettavat aikajanan tai loppupisteen uralle, joka on edelleen aktiivisesti käynnissä. Se on vaikea asia.

Makhachevia pidetään selkeänä ennakkosuosikkina tulevassa kamppailussa, mutta Poirier on osoittanut vuosien varrella, että varsinkin pystyssä kaikkien tulee olla hänen kanssaan varuillaan.

Jos venäläinen onnistuu viemään kamppailun mattoon, voi jenkille tulla kuitenkin lyhyt iltapuhde.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit