Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Volkanovski lataa mielipiteensä tulevasta titteliottelusta: “Yritän vain olla realistinen”

Alexander Volkanovski, UFC.
AOP

Islam Makhachevin urallaan kahdesti kohdannut Alexander Volkanovski antaa virallisen ennusteensa UFC 302:n pääottelusta Makhachevin ja Dustin Poirierin välillä.

Dustin Poirierilla on edessään valtavan kokoluokan haaste, kun hän astuu kehään yhdessä Islam Makhachevin kanssa.

Poirieiria pidetään yhtenä UFC:n parhaista pystyottelijoista ja hänen tyrmäysvoimansa on kaikkien tiedossa.

Tästä huolimatta kolmanteen tittelinpuolustukseensa valmistautuvaa Makhachevia pidetään suurena suosikkina otteluun lähdettäessä. Tätä mieltä on myös venäläiselle kahdesti hävinnyt Alexander Volkanovski.

– Islam tulee olemaan liian hyvä, mielestäni hän pelaa liian tarkan päälle tehdäkseen virheitä, joista hän jäisi kiinni Dustin Poirierin kaltaista ottelijaa vastaan, Volkanovski kommentoi Bloody Elbow’n mukaan.

– En näe kenenkään voittavan Islamia vähään aikaan, ellei joku osu häneen yllättäen. Uskon, että kun hän saa otteen Dustinista, Dustin on vaikeuksissa.

– Hän (Poirier) saattaa yrittää giljotiinikuristusta, mutta ajattele kuinka monta kertaa ihmiset ovat yrittäneet laittaa Islamia giljotiiniin, takaan, että hän on puolustautunut tuntikausia. En näe, että se onnistuisi.

– Tykkään Dustinista ja meillä on hyvät välit, mutta yritän vain olla realistinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit