Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ruusuvuori aloittaa taistelun Ranskan avoimissa huomenna: “Lähdetään katsomaan kuinka huomenna käy”

Suomi kohtaa Davis Cupin karsinnoissa Portugalin, Emil Ruusuvuori
AOP

Suomen tennisässä Emil Ruusuvuori aloittaa huomenna urakkansa Ranskan avoimissa avausottelulla Korean Soonwoo Kwonia vastaan.

Emil Ruusuvuori lähtee huomenna hakemaan menestystä kauden toisessa Grand Slam -turnauksessa, kun suomalaistähti avaa turnauksen korealaista Soonwoo Kwonia vastaan.

Ruusuvuoren alkukausi on ollut hieman vaihteleva. Kausi alkoi todella vahvasti, mutta viime viikkoina on ollut hieman haastavampaa: sairastelut ja loukkaantumiset ovat rikkoneet tekemistä. Viimeisimpänä Ruusuvuori joutui jättäytymään pois loistavasti alkaneesta Sveitsin ATP-turnauksesta flunssan takia.

Päätös Sveitsin turnauksen keskeyttämisestä tehtiin tietysti myös Ranskan avoimet mielessä – sinne Ruusuvuori haluaa täydessä kunnossa.

– Ei missään nimessä ole ollut helpot viimeiset kuukaudet, mutta nyt on tullut valoa tunnelin päähän, Ruusuvuori kommentoi STT:lle

– Nyt päässyt takaisin treenaamaan ja nyt peli tuntuu hyvältä, että lähdetään katsomaan kuinka huomenna käy.

Ruusuvuori on ATP-rankinglistalla parhaillaan sijalla 66 ja suomalaisen maanantain vastustaja Kwon sijalla 491. Pelkkää rankingia katsottaessa Ruusuvuori onkin otteluun selvä suosikki, mutta sokeasti lukemaa ei kannata tuijottaa. Kwon on nimittäin voittaut urallaan kaksi ATP-turnausta vuosina 2021 sekä 2023 ja ollut parhaimmillaan maailmanlistalla sijalla 52.

– Hän saa palloon hyvin vauhtia. Luvassa on vauhdikas ja kovatempoinen ottelu. En ole häntä vastaan pelannut, mutta olemme kyllä yhdessä treenanneet. Itselleni on nyt tärkeää saada valmistautuminen tehtyä hyvin; päivä kerrallaan mennään ja sitten ottelu ottelulta, Ruusuvuori ennakoi ottelusta Tennisliiton sivuilla.

Mikäli Ruusuvuori huomenna onnistuu Kwonin voittamaan, asettuu toisella kierroksella vastaan voittaja otteluparista Sebastian KordaHarold Mayot. Ruusuvuoren avausottelu alkaa huomenna kello 12.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis