Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Shokkihoitoa! – loukkaantumisista kärsinyt eteläkorealainen tykitti Suomen tennistähden katsomoon

Emil Ruusuvuori Barcelonan massalla.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori sai Ranskan avoimiin todella miellyttävän kaavion, mutta suomalainen ei hyötynyt kaaviosta millään tavalla. Ruusuvuori sai ensimmäiselle kierrokselle vastaansa kovilla kentällä suomalaisen tavoin paremmin viihtyvän eteläkorealaispelaajan.

ATP-listalla korkeammin sijoittunut suomalaispelaaja eli ATP-rankingin 67 omaava Emil Ruusuvuori kohtasi ensimmäisellä kierroksella Ranskan avoimissa Etelä-Korean Kwon Soonwoon. Eteläkorealainen on kärsinyt runsaista loukkaantumisista ja on tällä hetkellä ATP-listalla sijalla 494.

Keväällä selkävaivoista ja sairasteluista kärsinyt suomalaispelaaja lähti jättimäisenä suosikkina kamppailuun, mutta kärsi karmaisevan tappion suoraan kolmessa erässä 6-3, 6-4, 6-4 -lukemin. Ottelussa Ruusuvuori antoi yli 20 murtoapalloa vastustajalle eikä onnistunut pitämään kertaakaan syöttöä nollille.

Eteläkorealainen nappasi ottelun avauserässä kolme murtoa, toisessa erässä vain yhden ja kolmannessa erässä kaksi. Ottelu keskeytyi sateiden takia.

Soonwoo kohtaa toisella kierroksella Yhdysvaltain kovasyöttöisen Sebastian Kordan. Korda kaatoi turnauksen ensimmäisellä kierroksella Ranskan Harold Mayotin suoraan kolmessa erässä 6-2, 7-6, 6-4 -lukemin.

Ottelun voittaja kohtaa kolmannella kierroksella viime vuotisen välieräpelaaja Carlos Alcarazin tai Hollannin Jesper De Jongin. De Jong kaatoi ensimmäisellä kierroksella Iso-Britannian vasenkätisen Jack Draperin viidessä erässä. Alcaraz hoiteli ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltain J.J. Wolfin 6-1, 6-2, 6-1 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis