Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselta karmaiseva sulaminen Ranskan avoimissa

Otto Virtanen kohti Miamin Masters-turnausta.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen pääsi onnekkaana häviäjänä mukaan uransa toiseen Grand Slam -turnaukseen. Lukuisien poisjääntien myötä suomalainen pääsi pääsarjaan mukaan, vaikka hävisi karsinnoissa kolmannen kierroksen ottelun.

Otto Virtasella oli todella huima mahdollisuus ottaa uransa ensimmäinen Grand Slam -turnauksen otteluvoitto maanantaina Pariisissa, mutta tämä jäi haaveeksi. Virtanen menetti kahden erän johdon Itävallan Filip Misolicia vastaan ja taipui viidessä erässä 4-6, 4-6, 6-3, 6-4, 6-2 -lukemin. Misolic kohtaa toisella kierroksella Argentiinan tämän hetken ykköspelaaja Francisco Cerundolon, joka pyyhki Saksan Yannick Hanfmannin tieltään kolmessa erässä.

Kolmannella kierroksella joko Cerundolo tai Misolic kohtaa voittajan Tommy Paulin ja Italian Fabio Fogninin välisestä kamppailusta. Kumpikin näistä nappasi ensimmäisellä kierroksella helpot voitot kolmessa erässä nimiinsä.

Virtanen syötti kaksi ensimmäistä erää todella laadukkaasti ja karkasi murrolla johtoon kolmannessa erässä, mutta ei onnistunut hoitamaan erää nimiinsä.

Neljännessä erässä nähtiin merkittävä muutos kolmanteen erään, kun Virtanen karkasi tuplamurrolla jo 4-0 -johtoon. 4-0 -johdossa Virtanen johti omaa syöttövuoroaan jo 30-0 -lukemin, jonka jälkeen lähti hurja alamäki. Alamäki päättyi lopulta 6-4 -erätappioon ja henkiseen luovuttamiseen.

Viidennessä erässä Virtanen pääsi syötönpidolla johtoon ja omasi murtopallojakin, mutta taipui lopulta selvästi 6-2 -lukemin.

Virtanen on urallaan pelannut kahdessa Grand Slam -turnauksessa ja neljässä ATP-turnauksessa, mutta ensimmäinen ammattilaiskiertueen voitto odottaa vielä tuloaan. Grand Slam -turnaukseen pääsy toi Virtaselle kuitenkin 73 tuhatta euroa palkintorahaa ja kymmenen ATP-pistettä. Karsinnoista mukaan tarttui 16 pistettä ja yhteensä 41 tuhatta euroa, joten aivan turhaa viikkoa suomalainen ei Pariisissa viettänyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis