Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiyllätys Ranskan avoimissa! – Supertähti laulukuoroon

Matteo Arnaldi passitti Andrey Rublevin laulukuoroon Ranskan avoimissa
AOP

Parhaillaan käynnissä olevissa Ranskan avoimissa nähtiin perjantaina turnauksen toistaiseksi suurin yllätys, kun Italian Matteo Arnaldi passitti yhden koko turnauksen ennakkosuosikeista, Venäjän Andrey Rublevin, laulukuoroon.

Kauden toisessa Grand Slam turnauksessa, Ranskan avoimissa, pelataan parhaillaan kolmatta pelikierrosta. Italian Matteo Arnaldi tarjoili turnauksen toistaiseksi suurimman yllätyksen kaatamalla kuudenneksi sijoitetun Andrey Rublevin suoraan kolmessa erässä pelein 7-6(8-6), 6-2, 6-4.

Arnaldi piti koko ottelun ajan päänsä kylmänä, eikä horjunut tiukoissakaan paikoissa. Rublevin pakka puolestaan alkoi ottelun loppua kohden hajota täysin. Venäläinen osoitti turhautumistaan muun muassa paiskomalla mailaansa.

Ensimmäinen erä venyi tie breakiin, jonka kääntyminen Arnaldille rikkoi Rublevin pelin. Tämän jälkeen venäläinen ei enää saanu konetta toden teolla käyntiin.

Supertähti Rublevin kaataminen yllätti tennisfanien lisäksi Arnaldin itsensäkin hieman.

– Se on uskomatonta. Taisin pelata elämäni parasta tennistä. En itsekään odottanut sitä!, Arnaldi iloitsi pelin jälkeen.

– Hän (Rublev) ei pelannut parhaimmillaan, mutta pystyin hyödyntämään taktiikkaani ja lyömään hänelle painetta. Se ensimmäinen erä oli tärkeä, koska en todellakaan ollut mikään suosikki. Sen voitto antoi minulle paljon energiaa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis