Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen supertähti menetti hermonsa täysin: “En ole koskaan käyttäytynyt niin huonosti”

Andrey Rublev menetti malttinsa täysin Ranskan avoimissa
AOP

Tenniksen supertähti Andrey Rublev menetti malttinsa täysin Ranskan avoimissa hävittyään turnauksen kolmannella kierroksella Italian Matteo Arnaldille.

Parhaillaan käynnissä olevissa Ranskan avoimissa nähtiin perjantaina turnauksen toistaiseksi suurin yllätys, kun Italian Matteo Arnaldi passitti yhden koko turnauksen ennakkosuosikeista, Venäjän Andrey Rublevin, laulukuoroon. Arnaldi voitti Rublevin suoraan kolmessa erässä pelein 7-6(8-6), 6-2, 6-4.

Rublevin peli alkoi hajota erityisesti ensimmäisen erän jälkeen. Arnaldi vei avauserän tie breakin päätteeksi nimiinsä ja se rikkoi Rublevin pelin erityisesti henkisesti. Ottelun tuomari antoi jo ensimmäisen erän lopussa venäläisellä varoituksen, kun tämä oli viskannut mailansa kenttään.

Oteelun lopussa Rublev huusi toistuvasti valmennustiiminsä suuntaan aggressiivisesti ja löi mailaansa jalkaansa sekä maahan.

Malttinsa jo ottelun aikana muutamaankin otteeseen menettänyt Rublev pahoitteli käytöstään jälkeenpäin ja myönsi, ettei ole koskaan käyttäytynyt huonommin Grand Slam -turnauksessa.

– Olen täysin pettynyt itseeni käytökseni ja suoritukseni suhteen, enkä muista koskaan käyttäytyneeni huonommin slam-turnauksessa, Rublev totesi.

– Luulen, että se oli ensimmäinen kerta, kun olen koskaan käyttäytynyt niin huonosti.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Rublevilla on kiehunut yli kentällä. Vain muutama kuukausi sitten mies hylättiin epäurheilijamaisen käytöksen vuoksi Dubaissa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä

 

.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis