Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Kaksi veteraania palaa UFC-kehiin elokuussa! – Ferguson jatkaa edelleen pitkää uraansa

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

UFC:n kaikkien aikojen suosituimpien ottelijoiden joukkoon kuuluvat Nick Diaz ja Tony Ferguson ovat kumpikin tekemässä paluuta oktagoniin.

UFC:n toimitusjohtaja Dana White ilahdutti vapaaottelufaneja ympäri maailman tiedottamalla, että Nick Diaz ja Tony Ferguson palaavat kehiin. Molemmat kaksikosta voidaan laskea todellisten UFC-legendojen joukkoon ja heidän on määrä palata tositoimiin 3. elokuuta Abu Dhabin Etihad Arenalla.

Diaz kohtaa Vicente Luquen viisieräiseksi kaavaillussa toisessa pääottelussa ja Ferguson ottaa puolestaan mittaa Michael Chiesasta. Molemmat ottelut käydään välisarjassa.

Diaz ei ole otellut sen jälkeen, kun hän hävisi Robbie Lawlerille vuonna 2021. Kyseessä oli tuolloin hänen ensimmäinen ottelunsa peräti kuuteen vuoteen. 40-vuotias Diaz on hävinnyt neljä edellistä otteluaan ja hänen edellinen voittonsa tuli B.J. Penniä vastaan vuonna 2011 UFC 237:ssä.

Ferguson toivoo katkaisevansa seitsemän ottelun tappioputkensa Chiesaa vastaan. White ei luvannut, että kyseessä olisi Fergusonin eläkeottelu, mutta myönsi, että kyseinen kamppailu saattaa jäädä hänen uransa viimeiseksi.

Ferguson otteli viimeksi joulukuussa, jolloin hän hävisi yksimielisen päätöksen jälkeen Paddy Pimblettille.

Lähde: Yahoo Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit