Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tulos tai ulos! – Deontay Wilderin viimeinen oljenkorsi? – “Hän on luonut itsensä uudelleen”

Deontay Wilder
AOP

Deontay Wilder valmistautuu parhaillaan viikonloppuna käytävään otteluun Zhilei Zhangia vastaan. Tappio saattaisi päättää jenkkitähden uran, mutta miehen valmentaja Malik Scott luottaa täysin suojattinsa kykyihin.

Edellisessä ottelussaan yllättävän tappion Joseph Parkerille kokenut Deontay Wilder on urallaan tienristeyksessä. Entinen WBC-liiton raskaansarjan mestari nousee kehään tulevana viikonloppuna kiinalaisen Zhilei Zhangin kanssa, ja asetelmat ovat varsin selvät.

Tappio Zhangille tietäisi suurella todennäköisyydellä Wilderin uran päättymistä. Jenkkitähti on myöntänyt kyseessä olevan ratkaiseva ottelu hänen jatkonsa kannalta, joten miehen leirissä tehdään kaikki voiton eteen.

Wilderin valmentaja Malik Scott vakuuttaa luoton olevan korkealla ennen ensimmäisen kongin kilahtamista.

– Hän on luonut itsensä uudelleen. Viimeisten kuuden viikon aikana olen nähnyt kaikkein väkivaltaisimman ja itsevarmimman version, sen jälkeen kun hän voitti maailmanmestaruuden Stivernea (Bermane) vastaan (vuonna 2015), Scott kertoi Boxing News 24:n mukaan.

– “Bronze Bomber” on siis palannut, mutta tämä on hänen parempi puolensa. Joskus keskittyminen voi hieman herpaantua ja tyytyväisyys voi päästä sisimpäämme. Mutta tämä on Deontaylle loistava tilaisuus näyttää suuruutensa, ja uskon, että hän pystyy siihen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit