Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Titteliotteluun valmistautuva UFC-tähti lataa: “Kaksikymmentäviisi minuuttia tarinan päätökseen”

Dustin Poirier, UFC.
AOP

Dustin Poirierille tarjoutuu UFC 302:ssa kenties uran viimeinen tilaisuus napata painoluokkansa mestaruus. Jenkkitähti ei epäile omia mahdollisuuksiaan, mutta tiedostaa tulevan vastustajansa asettaman haasteen.

Kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen Dustin Poirier (30-8 MMA, 22-7 UFC), valmistautuu kenties uransa viimeiseen titteliotteluun.

Entinen höyhensarjan väliaikainen mestari haastaa Islam Makhachevin (25-1 MMA, 14-1 UFC) lauantaina Prudential Centerissä New Jerseyssä järjestettävän UFC 302:n pääottelussa. Panoksena on kevytsarjan mestaruus.

Poirier pääsi ottelemaan ensimmäistä kertaa vyöstä Khabib Nurmagomedovia vastaan syyskuussa 2019, mutta venäläinen osoittautui vahvemmaksi. Toinen tilaisuus tarjoutui Charles Oliveiraa vastaan kaksi vuotta myöhemmin, mutta tuloksena oli jälleen tappio.

Poirier uskoo, että väsymätön työ lajin parissa on tuonut hänelle viimeisen tilaisuuden taistella painoluokan kiistattomasta mestaruudesta.

– Kaksikymmentäviisi minuuttia tarinan päätökseen – siinä se on, Poirier kertoi MMA Junkielle.

– On uskomatonta päättää tarina näin. Kiistaton. Pound-for-pound numero yksi. Unelmat voivat toteutua, ja aion todistaa sen teille lauantaina.

– Minulla on ollut vaikeuksia tämän tyylisissä otteluissa koko urani ajan. Tämä on ehdottomasti korkea vuori kiivettäväksi ja kova haaste. Mutta siitä tässä on kyse.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit